Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Генерал от САЩ: ВКС на Русия водят пилотите ни до нервно изтощение

Американски генерал се оплака колко много проблеми на американците причиняват руската и сирийската авиация. Нещо повече – проблемът е дълбоко психологически.
Генерал Чарлз Коркоран от ВВС на САЩ споделя пред изданието „Милитъри“ (Military), че през последния месец американски военни пилоти на три пъти са искали разрешение да свалят „подозрителни и опасни“ сирийски изтребители. Във всичките три случая „беззащитната авиация“ на САЩ спешно е напускала района, тъй като американците са се страхували от евентуалните действия на сирийските или руски самолети.

„Опитваме се да деескалираме обстановката в Сирия. Тук сме, за да се бием с „Ислямска държава“,

но ще защитаваме самолетите си от сирийските проправителствени сили“, каза Коркоран, но не даде доказателства, че Сирия действително е атакувала американски изтребители.

В неделя американската коалиция свали Су-22 на сирийските ВВС, а във вторник за пореден път атакува сирийските проправителствени сили: беше свален дрон на опълчението, за което се смята, че е контролирано от Иран. След това руското МО прекрати сътрудничеството си с Вашингтон в рамките на меморандума за предотвратяване на инциденти в сирийското небе и обяви, че ще съпровожда със средства за ПВО всички летателни апарати на американците и техните сателити в зоната на изпълнение на бойни задачи в Сирия.
Според Коркоран е наложително американските летци да имат право да демонстрират агресия спрямо руснаците, но командването не позволява това по напълно разбираеми политически и дипломатически причини и препоръчва пилотите да се обърнат към психолог.

Целият този психологически сблъсък няма отношение към реалната политика, пише „Взгляд“. Но крайната преумора и психологическо изтощение са реален факт за действащите части на американската армия, включително авиацията. И с това трябва да се направи нещо, иначе историите за „руското безразсъдство“ във въздуха, които се носят, в един момент ще причинят беда, отбелязва изданието.

Руски дневник  

А знаете ли, че САЩ наложиха и комунизма на света?

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!