Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ВВС на САЩ помагали на "Ислямска държава" - Половината от 100-те най-големи оръжейни фирми в света са американски

Американски хеликоптери транспортирали лидери на главорезите

Американски хеликоптер

Военновъздушни сили на САЩ подпомагат бойците на терористичната групировка "Ислямска държава" (ИД) в Ирак, съобщи иранската агенция Фарс, цитирана от ТАСС.

"Хеликоптер от ВВС на САЩ кацна в зона под контрола на ИД в Западен Ирак и след като взе на борда си неколцина нейни командири, отлетя в неизвестна посока", цитира Фарс източник от разузнаването на Ирак.

Американският вертолет се е приземил в планинския район Хамрин, в иракската провинция Салах ад Дин, където са базирани отряди на джихадистката групировка.

Това не е единственият случай хеликоптери на САЩ да се отбиват в зони, контролирани от ИД, твърди Фарс. По данни, предоставени от иракското разузнаване, очевидци твърдят, че тази година американски вертолети неведнъж са кацали недалеч от град Хауиджа, югозападно от Киркук в Ирак, за да се качат в тях командири на джихадистката групировка, посочва иранската агенция./БЛИЦ/

САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!

Половината от 100-те най-големи оръжейни фирми в света са американски

Авторитетното списание Defence News, специализирано за новини от оръжейния бизнес, публикува редовната си класация за 100-те най-големи оръжейни производители в света. Точно половината от тях са американски. На първите 10 места според приходите за 2014 г. (в млрд долари със закръгляне) се нареждат, както следва: Lockheed Martin (40 млрд), Boeing (29), британската BAE Systems (25), Raytheon (22), General Dynamics (19), Northrop Grumman (18), регистрираната в Холандия Airbus Group (15), United Technologies (13), италианската Finmeccanica (11), L-3 Communications (10).

Пълната класация на Defence News може да бъде намерена на линка http://people.defensenews.com/top-100 /blitz.bg/

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!


Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!