Доналд Тръмп: Хилари Клинтън е създател на „Ислямска държава“!

Доналд Тръмп: Хилари Клинтън

Тя накара Барак Обама да направи това, докато бе държавен секретар, обяви кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп стовари вината за появата на „Ислямска държава“ върху Хилари Клинтън и президента на САЩ Барак Обама, пише Washington examiner.

„Хилари Клинтън е създател на „Ислямска държава“. Тя е отговорна за „Ислямска държава“. „Тя накара Барак Обама да направи това, докато бе държавен секретар, защото не мисля, че той е знаел всичко. Той е разчитал на нея“, заяви Тръмп.

Той добави, че ще „обяви война на „Ислямска държава“ като стане президент на САЩ. „Ще разположа съвсем малко сухопътни войски“, заяви Тръмп. „Ще ни е нужно невероятно разузнаване, но в момента такова нямаме“, добави той.

"Бъдещето не трябва да принадлежи на тези, които хулят пророка на Исляма" - Барак Хюсеин Обама

"Бъдещето не трябва да принадлежи на тези, които хулят пророка на Исляма" - Барак Хюсеин ОбамаПреди това той обвини липсата на лидерство в страната заа убийството на тримата полицейски служители в град Батън Руж, щата Луизиана.

„Ние скърбим за полицаите, убити в Батън Руж. Колко повече полицаи и цивилни трябва да умрат заради липсата на лидерство в нашата страна“, написа Доналд Тръмп на страницата си в социалната мрежа Фейсбук.

„Ние искаме закон и ред“, добави той.

epicenter.bg 

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!