„Ислямска държава е творение на САЩ“! Френски анализатор шокира с разкрития

Жиро О ‘Колмен

Ислямска държава не е общност, а е творение на САЩ, френски анализатор шокира с разкрития

Ислямска държава не съществува, Ислямска държава е творение на САЩ и това го знаем от надеждни американски източници“, заяви политическия анализатор Жиро О ‘Колмен.

Терористичното нападение в Париж потресе целия свят и предизвика много дискусии и теории на конспирацията, чиято основна тема и задача е да открият истинския виновник за тази трагедия. Независимият политически анализатор Жиро О ‘Колмен, ирландец по произход, който в момента живее в Париж, изненадващо проговори за Ислямска държава, както и за всичко видимо и невидимо, което стои зад тази атака. Думите му обаче шокираха мнозина и накараха и най-големите скептици да се замислят върху тях.

Хората в Европа трябва да разберат, че в ход е война, която се развива в световен мащаб и че тази война е насочена към обикновените хора. Това е форма на нов империализъм и колониализъм, чиято цел е да покори народите по света. Световният ред не е в помощ на обикновените хора, а защитава интересите на малцинствата, на елита„, подчертава той.

Жиро припомни, че атентатите, които бяха организирани през януари тази година са последвани от кампания, насочена срещу мюсюлманите, по-точно, пропаганда, която има за цел да сплаши мюсюлманите. Анализаторът подчертава, че атентатът в Париж е организирана извън границите на Франция, точно както атаките в Сирия са организирани извън границите на Сирия, предава Telegraf.rs.

Терористичните групи се използват като средство в борбата срещу страните, които се противопоставят на волята на САЩ. Също така, тези групи се използват като средство за дисциплиниране на масите …

Ислямска държава не съществува, Ислямска държава е творение на САЩ, и това го знаем от надеждни американски военни източници. Френското правителство се опитва да спечели по-голяма подкрепа за военна намеса в Сирия. Те искат да се включат в играта, която почти загубиха заради руската намеса в Сирия„, твърди анализаторът за Russia Today.

Французинът говори още и за бежанската криза, дестабилизацията на Европа, американската империя и влиянието й върху Франция и Запада, както и останалите актуални проблеми, които тормозят света. „Те искат да подкрепят умерените бунтовници в Сирия, само че умерени бунтовници не съществуват. В Сирия има само Ал Кайда и Ислямска държава, а това са групи от терористи, които са отговорни за хаоса и геноцида в региона. Не може със сигурност да се каже кой ги е извършил атаките в Париж, но отговорността за нападенията е на френското правителство„, което се превърна в неволен съучастник на тероризма на Близкия изток и целия Африка“, казва още той.

razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!