Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Якоб РотшилдРотшилд, Китай
Джейкъб дьо Ротшилд президент на действащата у нас "RIT Capital Partners PLC" на визита в поддържания от клана Ротшилд комунистически Китай.

Милиони осъдиха комунизма осъдете го и Вие...

[] Само през 20ти век повече от 150 милиона души са избити от държавата.

В Русия червеният терор отне живота на повече от 60 милиона души - мъже, жени и деца.

Войната на Хитлер уби 22 милиона.

През управлението на Мао Дзе Дун бяха убити повече от 60 милиона селяни земеделци.

Списъкът продължава.

300 хиляди невинни цивилни, убити в Гватемала.

Повече от 2 милиона души, брутално убити от правителството в Камбоджа.

1,5 милиона убити в Турция. 300 хиляди в Уганда.

Повече от 800 хиляди, насечени до смърт с мачете в Руанда.

За съжаление има твърде много примери за невинни семейства, убити от своите правителства, за да успеем да назовем всички.

Исторически факт е, че държавата е причинител номер едно на неестествена смърт.

Ако вземем тези 150 милиона души, убити от правителствата през последния век, и ги разделим на 100 хиляди, броят на изгубените души би напълнил 1500 пъти най-големия стадион, събиращ 100 хиляди фена, 1500 стадиона, пълни с по 100 хиляди души, са унищожени.

За тези, които мислят, че това не може да се случи днес или че няма да се случи с тях - помнете, предупредени сте!

Касапницата от последните 100 години беше само подготвителна фаза от плана на Новия световен ред.

Престъпленията на Хитлер и Сталин сега са в историята, но китайската комунистическа машина на злото днес вдига залога на причинената смърт.

Масовите убийства и поробването продължават и днес и се радват на пълната подкрепа и одобрението на Новия световен ред.

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят.

През Втората световна война американски и британски сили работят с Мао Дзе Дун, като на края на войната те тайно помагат на Мао за прогони Чан Кай Ши, националиста. Службата за стратегически задачи и ЦРУ са вярвали, че Мао ще има стабилизиращ ефект.

Менторът на Бил Клинтън и професор по политически науки в Джорджтаун, Карол Куигли обяснява в книгата си „Трагедия и надежда“ как тайни англо-американски групи са подкрепяли всяка разновидност на авторитаризъм, от комунизма до фашизма, за да са сигурни, че населението ще се контролира централизирано, а икономиката ще е планова.

Хората в елита са монополисти. Те създават монополи, за да доминират
над населението през цевта на оръжието.

В техните документи лидерите на Новия световен ред неспирно засипват с похвали корумпирания китайски комунистически модел.

През август 1973 г. в статия, писана от Дейвид Рокфелер за Ню Йорк Таймс, Рокфелер открито оценява и одобрява действията на Мао Дзе Дун, възхвалявайки китайската командна и контролна система. „Каквато и да е цената на Китайската революция, тя очевидно е успяла не просто да създаде една по-ефикасна и отдадена администрация, но и да насърчи висок морал и успешно общество. Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред.

Милиони осъдиха комунизма осъдете го и Вие...

Китай е получил от ООН повече награди за политиката и начина си на управление от всяка друга нация.

В очите на глобалистите, авторитарен Китай е бъдещето ни.

Китай приема ужасната Политика за едно дете след лобиране от консорциум от организации по евгеника, включващ в себе си фондацията „Семейно планиране“ и ООН.

На двойки с повече от едно дете се налагат сурови глоби и затвор.

Практиката на незаконните аборти заедно с желанието на двойките да имат мъжка рожба, потопи Китай в задълбочаваща се криза, в която мъжете са с 30 милиона повече от жените.

Китайската полиция безжалостно потушава всеки опит за протест.

Тайни църкви, последователи на Фалун Гонг, стачкуващи работници, биват изпращани в концлагери. Техните тъкани и кръв се описват, подготвяйки ги за донорство на органи. След това китайското правителство ги продава на онзи, които плаща най-добре.

Ако заможният пациент избере да отиде до Китай, затворникът бива убит и органите се имплантират.

Ако трябва да напуснат страната, фургон за изпълнение на място закарва органите до чакащия самолет.

Социалните инженери в Китай агресивно евтаназират старите хора и инвалидите.

Китай просто следва глобалисткия проект за света.

Същата система за тотално унищожение на хората се прилага полека в целия свят.

„Обезлюдяването трябва да бъде най-големият приоритет на международната политика по пътя към Третия свят“ Хенри Кисинджър, 1974 г. „Сега, ние имаме нужда от нов ред в света, но той има различни характеристики в различните части на света. Той не може да успее сега. Но за мен това е проектът, от който някой ден в следващите години ще се изплува решението.„

Откъде идва това мислене? Защо елитът унищожава огромни групи хора, когато никой не им противостои и когато те вече имат пълен контрол?
Коя идеология води психопатите от елита?... []

Милиони осъдиха комунизма осъдете го и Вие...


САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Комунистите са хората на Запада

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!