Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боец на Ислямска държава: ПАРИТЕ ИДВАТ ОТ САЩ

Боец на Ислямска държава: Парите идват от САЩ

Организации от САЩ финансират Ислямска държава, кой има интерес терористите да оцелеят?

Човек, за който се смята, че е пакистански командир на Ислямска държава, или даиш, Юсуф ал Салафи сам признал на службите за сигурност в Пакистан, че организацията получава пари от САЩ, съобщи авторитетен пакистански вестник, цитирайки свои източници.

Ал Салафи и двама негови спътници са били арестувани в Лахор, Пакистан, на 22 януари. При разпитите, той прави доста интересни признания.

„По време на разследването, Юсуф ал Салафи разкри, че е получавал средства чрез Америка, за да ръководи организацията в Пакистан и да наема нови млади хора, за да се бият в Сирия“, заяви източник, близък до разследването пред вестник Дейли Експрес, пожелал да остане анонимен, съобщава английският вестник „Експрес трибюн.“ Вестникът също така твърди, че Ал Салафи всъщност е бил арестуван някъде през декември миналата година.

Ал Салафи, също потвърди, че е признал, че е вербувал джихадисти, за да ги изпраща в Сирия и че е получавал около 600 долара на човек. Освен това той признал и че е работил с пакистански съучастник, за който твърди, че е имам на джамия.

„САЩ осъждат действията на Ислямска държава, но за съжаление не са в състояние да спрат финансирането на тези организации, което се извършва чрез организации в Съединените щати. САЩ трябваше да отклонят съмненията, че финансират Ислямска държава и я използват за собствените си интереси и точно това е причината, поради която започнаха офанзива срещу тази организация в Ирак, но не и в Сирия“, заяви източникът.

Това не е първият случай, в който САЩ се оказва замесен във финансирането на терористични организации. Преди няколко седмици един от „наемните икономически убийци“, разкрива как правителството успява да срине цели държави, чрез подобни акции, вместо чрез открити войни. Дали в случая с Ислямска държава, организацията не е троянския кон, чрез който САЩ да сложи под контрола си Близкия изток. /razkritia.com/

САЩ стоят зад Ислямска държава?! (Кой създаде ислямският Франкенщайн?)

Едуард Сноудън: Ислямска държава е проект на САЩ и Саудитска Арабия! (Нови разкрития)

От Пол Пот до „Ислямска държава”

Наистина ли САЩ доставят оръжие на „Ислямска Държава“ без да искат?

САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!

Aбсолютното развенчаване на мита за безупречна Америка, бореща се срещу комунистическото зло, окончателно рухна;"Великата Измама": Как да се финансира комунизма, докато се имитира противопоставяне

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред... 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!