Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Каква борба с мафията, какво проатлантическо проевропейство? Министърът от СИК е в кабинета, син на последния бос на ДС – Шумен:

Всички клетви на премиера Петков как правителството му е рутено заради борбата си с мафията, статуквото, ДС, Путин губят смисъл при наличието в кабинета му на министър Иван Иванов – шеф на борческия СИК – Шумен според Търговския регистър, зам.-министър на МВР в кабинета Орешарски, ярко доминиран от ДПС, син на последния бос на Държавна сигурност в Шумен. 

Той е толкова скъп на Корнелия Нинова, че тя не само допусна да си тръгнат от земеделието двама нейни заместник-министри, за да не махне него, но дори допусна един зам. от ПП в „своя” и най-оборотен ресор, където заедно с колегата й вице Асен Василев са на път да вдъхнат живот на схемата 1,1 млрд. лв. допълнително финансиране за 100-те зърнари от данъкоплатците. Защото са им малко онези над 3 млрд.лв., които същите данъкоплатци им даваме всяка година като субсидия, за да ни спекулират с цената на хляба, олиото и други продукти и да ни ги продават за колкото си решат пари.   

Припомяме кратка справка на 19 минути за министър Иван Иванов, този  проатлантически и проевропейски интелектуалец от СИК:

„Много е възможно неговите неприятности да се дължат на сериозното разследване на ловното стопанство Паламара. То е претърсвано заради приятелството на експремиера Борисов с боса му Бейзат Яхя (б.р. и тази акция на МВР не стигна до никъде, освен че вдигна шум).

Интересно е, че министърът Иванов още е член – а няма право, но къде е КПКОНПИ, та и основател на  Ловно – рибарско сдружение Паламара с ръководител Бейзат Яхя, който по същото време оглавява и Северизточното държавно горско предприятие – златна мина и машина за пари. Същият човек е дългогодишен бос на ДПС в родния край на шефа на СИК-Шумен и сега червен агроминистър.

Той е най-добър приятел – почти брат, на бащата на министър Иванов – Валентин, наричан Шошо, който пък е шеф на Държавна сигурност – Шумен.

Негов първи агент по време на Възродителния процес е не друг, а въпросният Бейзат Яхя, долагат от Позитано 20.

Соцдружбата пререства в демократична, под чадъра на лова, и в солиден бизнес. Синовете на двамата другари – Малкия Шошо – това е кодовото име на министър Иванов в тези кръгове, и Яхя – наследникът на депесаря се оказа депутат на ГЕРБ от областта, също са най-добри приятели.

Това  ли е причината Иван Иванов все още да е министър на земеделието?

Да не би пък тази ловна дружба да е причина изобщо за избора за министър на бившия бос на СИК в Шумен според Търговския регистър, който по образование е ... историк?

Министерството на земеделието вече 21 години винаги си е било на ДПС, както и да се е казвал министърът му, през последното десетилетие в прегръдка с ГЕРБ.

Само напомняме, че Нинова направи най-щедрата кампания на БСП на третите миналогодишни парламентарни избори, без субсидия – фокус, който наистина трябва да бъде изследван от математиците и разследван от други професионалисти. 

Кой е платил масрафа за десетки милиони?
Какво ли е получил в замяна?

Близо е до акъла. 

Радостина Тонева

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Министърът от СИК е в кабинета, син на последния бос на ДС – Шумен: каква борба с мафията, какво проатлантическо проевропейство? | | Новини от България и Света | 19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!