Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

“От 384 болшевишки комисари, двама са негри, 13 руснаци, 15 китайци, 22 арменци, и повече от 300 евреи. 264 евреи пристигнаха от Америка след падането на царското правителство“.

банкери

В Палатата на Лордовете в английския парламент Лорд СИДЕНХЪМ в 1923 година, прави изказване относно болшевишката революция като казва, че “В РУСИЯ ПОД ЕВРЕЙСКО РЪКОВОДСТВО СА БИЛИ ЛИКВИДИРАНИ ПОВЕЧЕ ОТ 30 МИЛИОНА ХРИСТИЯНИ – ТОВА Е НАЙ – УЖАСНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ИСТОРИЯТА“!

А списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише:

„The Bolshevist revolution in Russia was the work of Jewish brains, of Jewish dissatisfaction, of Jewish planning, whose goal is to create a new order in the world. What was performed in so excellent a way in Russia, thanks to Jewish brains, and because of Jewish dissatisfaction, and by Jewish planning, shall also, through the same Jewish mental and physical forces, become a reality all over the world.“ (превод)

„Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред. Това, че беше извършена по такъв чудесен начин в Русия, е благодарение на еврейските мозъци и поради Еврейската неудовлетвореност и чрез Еврейско планиране. По същият начин, чрез същите Еврейски психически и физически сили, тази революция ще настъпи в целия свят.”

„ДНЕС В РУСИЯ ЗАПОЧНА РЕВОЛЮЦИЯТА”.

Това обявява пред на т.нар. ”Свободно икономическо общество” писателят – болшевик МАКСИМ ГОРКИ!

Той е знаел за готвената еврейска болшевишка провокация - „Кървавата неделя” на 9-ти януари 1905 година с цел руският пролетариат да въстане срещу монархията.

А вестник „Святая Русь”от 9-ти януари 1905 г. пише:

”Кървавата неделя”е провокация!

Планираната провокация постави началото на Първата руска революция, за разпалването на която, възползвайки се от руско-японската война, международното задкулисие хвърляше огромни средства”.

Кланът Родшилд отдавна беше проникнал в Русия и използваше огромните й природни богатства. Още през 1886 г. френската ротшилдова банка „Rothschild Frères” получава разрешение дългосрочно да използва големи руски петролни находища и основава „Каспийско-черноморска нефтена компания”, която бързо се превръща във втората най-голяма петролна компания в света. 

Кланът Ротшилд отново налага своята власт, като негласно помага на Русия във войната с Япония, докато друг еврейски американски банкер –  Якоб Шиф спонсорира Япония. Целта е изтощаване на Русия и детрониране на императора чрез еврейско-болшевишка революция. През 1905 г. Ротшилд стои зад план на евреите, които с помощта на агента си Георгоий Гапон организират преврата. Руско-Японската война предизвиква силно брожение и недоволство сред народа, което се използва от евреите – болшевишки революционери.

„Кървавата неделя“ е на 9-ти януари 1905 г.

Бившия поп Гапон организира работниците от Петербург уж на „мирна демонстрация”, която привидно започва с молитва за здравето на императора и семейството му. Демонстрацията е в подкрепа на Петиция, която от името на работниците предния ден е връчена на императора. Но Петицията, без знанието и съгласието на работниците, е ултиматум на болшевиките за радикални политически и икономически промени в Русия, като те са убедени, че императорът ще ги отхвърли. Това влизало в плана на провокацията.

В-к „Святая Русь” също пише:

„Мирната демонстрация с искания до императора е организирана от провокатора Гапон – свързан с евреите болшевики чрез посредника Пинхас Рутенберг, също евреин“.

Според плана на провокацията, предвижда се подставени лица да произведат изстрели по охраната и да предизвикат сблъсъци, който да прераснат в кървава разправа, увличайки и войската.

Сблъсъците действително се превръщат в истинска кървава битка. Евреите – организатори са изготвили предварително листовки за кървавите събития, които разпространяват из целия град и огромни тълпи работници се стичат към площада на „разправата с народа”, както пише в листовките. При този кървав сблъсък с участие на войската, двете страни дават повече от 1000 убити и над 2000 ранени.

„Не се нуждаем от това, защото е мръсна работа на евреите” – коментира в-к  „Святая Русь.  “Мавр  сделал свое дело“. По решению ЦК партии, 28 марта 1906 г. Гапон был убран для сокрытия следов провокации – пише в-к „Святая Русь” .

Еврейският болшевишки план за революция и ликвидиране на монархията се  проваля, защото войската не преминава на тяхна страна. Кървавият сблъсък има много широк отзвук в цялата страна и предизвиква вълнения, които продължават повече от две години. Избухва масово стачно движение, а в армията и флота  бунтове.

Властта все пак успява да овладее ситуацията в страната след първия опит за революция и  много евреи-болшевики бягат в Америка. Но след Руско-Японската война, както и последиците от Първата световна война в която е увлечена Русия, проточилите се военни действия създават тежка обстановка в страната. Властта не може да се справи с народното недоволство, особено на работниците и те стават лесна плячка на болшевишката комунистическа идеология, разпространявана от евреите.

През 1917 г. в Русия избухват последователно две революции – Февруарска и добре организираната Октомврийска революция, които водят до ликвидирането на монархията.

Според марксистката и съветската историография, революционната вълна е предизвикана от създалата се революционна ситуация в резултат от избухналата и загубена от царската власт Руско-Японска война, както и негативните последици от Първата световна война.

Според противоположни трактовки и оценки, революционните събития в Русия от началото на 20-ти век, са предизвикани в резултат от провокации по предварително изготвени планове с цел дестабилизация и промяна на държавното управление в Русия, както и налагане на комунистическата идеология от евреите болшевики.

Ето някой еврейски банкери които подпомагат революцията и Ленин, за да наложи комунистическата диктатура:

Кланът на Ротшилд са главните спонсори и организатори, като са включили в заговора и други банкери - Якоб Шиф – американски еврейски крупен банкер, който отпуска на Ленин  над 20 милиона долара. Пол Уорбъргър – евреин, в Германия известен като Варбург, един от най богати банкери в Европа и верен съучасник на Ротшилд. Варбург както и еврейските банкери Рокфелер и Морган отпускат доста милиони долара по сметките на Ленин и на Лев Троцки, който е втори след Ленин в партията. Олаф Ашберг евреин банкер в Германия и Швеция и Уйлям Томпсън – евреин, директор на Чейз Нашънъл Банк дават също доста милиона долари на Ленин за революцията.

Парите които банкерите отпускат за революцията, набързо са стопени. Ленин се обръща за помощ към президента на САЩ, Уилсън, който веднага изпраща 20 милиона долара от специалния си военен фонд. Това е записано в регистрите на Конгреса! 

Еврейската болшевишка революция омайва руския пролетариат с революционните си идеи за „свобода, братство и равенство“ , които веднага го завладяват. Пролетариатът обаче  коварно е подведен от еврейските болшевишки организатори на революцията.

Вождът Ленин и другите лидери, те също евреи убеждават пролетариата, че се борят заизграждането на нова политическа система – комунизма. Тя ще защитава работническата класа и ще премахне жестоката експлоатация, на която са подложени от капиталистите.

Участниците в кървавата болшевишка революция без съмнение са убедени, че се борят за справедливост и равноправие. Но впоследствие разбират, че руската болшевишка революция е една голяма илюзия, измама и демагогия организирана от силното международно еврейско банкерско лоби, което финансира не само създаването на болшевишката партия, но и самата революция.

Майор Шулер – три мандата американски генерален консул в Русия, в телеграма от 1- ви март 1919 г. пише:

„Може би не трябва да се казва в САЩ открито, но болшевишкото движение, от самото начало се контролира от евреи, от най-гнусен тип“. 

В друга телеграма Шулер също пише:

“От 384 болшевишки комисари, двама са негри, 13 руснаци, 15 китайци, 22 арменци, и повече от 300 евреи. 264 евреи пристигнаха от Америка след падането на царското правителство“.

Френският писател Р. Вошер, който е пребивавал в Петроград,  през 1919 г. пише в книгата си «L Enfer Bolchevik a Petrograd“:

„КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИЗУЧАВАШ ТАЗИ РЕВОЛЮЦИЯ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ УБЕЖДАВАШ, ЧЕ БОЛШЕВИЗМЪТ Е ЕВРЕЙСКО ДВИЖЕНИЕ“. 

На снимката двама прочути лидери и двамата евреи – Хитлер и Троцки играят приятелски шах, преди да станат непримирими врагове.

EТО И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА КОЙ ИЗВЪРШИ РУСКАТА БОЛШЕВИШКА РЕВОЛЮЦИЯ:

СЪВЕТ НА НАРОДНИТЕ КОМИСАРИ – РУСКИ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ

Председател – Ульянов Ленин – евреин по майчина линия; Комисар по външните работи-Лев Троцки, евреин, сменя го Чичерин - полуевреин; Комисар по националностите – Джугашвили Сталин– евреин*; Председател на съвета на народното стопанство – Лури (Ларин) – евреин; Комисар по възстановяването – Шлихтер – евреин; Комисар по държавните земи – Кауфман – евреин; Комисар по държавния контрол – Ландер – евреин; Комисар по обществените работи – В. Шмидт – евреин; Комисар по селското стопанство – Прошян – арменски евреин; Комисар на Армията и Флота – Троцкий – евреин; Комисар за социалните помощи – Е. Лилина (Книгиссен) – еврейка; Комисар по образованието -Луначарский (Баилих Манделштам) – евреин; Комисар по вероизповеданията – Шпитцберг – евреин;   Комисар по вътрешните работи – Зиновиев (Апфелбаум) – евреин; Комисар по финансите – Исидор Гуковский – евреин; Комисар по изборите – Урицки – евреен; Комисар по правосъдието – И. Штейнберг – евреен; Комисар по евакуациите – Фенигштейн – евреин, заместен от - Равич и Заславский – и двамата евреи;

*Йосиф Висарионович Джугашвили – Сатлин - счита се, че e грузинец, но всъщност е осетинец. Счита се, че е евреин, защото “Джугашвили”, означава – еврейски син.

На снимката Сталин като млад революционер.

При съветските ръководители място за неевреи народни комисари – министри няма!

В ЦК на БОЛШЕВИШКАТА ПАРТИЯ също всички са евреи. Начело е Ленин – евреин по майчина линия,  второ място заема Троцки-Лейб Бронштайн – евреин и на трето място в партийната йерархия Зиновиев–Апфельбаум- евреин.

Бюро на Първия състав на Съвета на работническите и войнишки депутати, на град Москвавсички евреи.

В ВЦИК – избран на Четвъртият Всеросийски конгрес на Съвета на работническите и войнишки депутати – формално най-висшият орган на властта, състои се от 34 члена всички евреи.

В ЦИК – избран на Петия Конгрес на Съветите от 62 члена всички са евреи.

Комисариат (министерство) на армиятавсички евреи. Комисар на армията и флота е Троцки; Комисариат на вътрешните работивсички евреи;  комисар Нарком – Зиновев (Апфельбаум); Председател на Висшата Революционна Комисия на Републиката -Лев Троцки; Членове на Петроградския ВЧКвсички евреи; Членове на Петроградския съвет – всички евреи; Членове на Московския ВЧК - Председател – Дзержинский – полски евреин;   Членове на коллегията на ВЧК - по-късно става КГБ – всички евреи; Комисариат на външните работивсички евреи; Администрация на Народната Банка – всички евреи; Главен комисар по ликвидацията на частните банки – Анрик – евреин, негов помощник Мойсей Ковш евреин; Членове на Комитета по ликвидацията на частните банки – всички евреи; Комисариат на Правосъдиетовсички евреи; Председател на следствената комисия на революционния трибунал: Глузман – евреин; Следователи в Трибунала: Легендорф и Слуцкий – евреи;  Генералнен прокурор: Фридкин – евреин Висш Съвет на Народното Стопанствовсички евреи.

И още много други държавни институции, които се ръководят само от евреи.

Посланникът на САЩ в Русия Дейвид Францис изпраща през януари 1918 г. следната телеграма:

„Болшевишките лидери, мнозинството от тях евреи, 90% от които са емигранти завърнали се от САЩ. Тези емигранти по същество са интернационалисти, които малко ги е грижа за Русия, но се стремят да разпрострат влиянието си над целия свят, с помощта на световна комунистическа революция“.

Американският вестник “Jewish Chronicle”, от 4 април 1919 г. пише:

„ТОВА, ЧЕ МЕЖДУ БОЛШЕВИКИТЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО ЕВРЕИ, ПРОСТО ОТРАЗЯВА ФАКТА, ЧЕ ИДЕИТЕ НА БОЛШЕВИЗМА, СА И НАЙ – ДОБРИТЕ ИДЕИ НА ЮДАИЗМА”!

ТАЗИ СТАТИЯ НЕ ОБВИНЯВА ВСИЧКИ ЕВРЕИ! ЦИОНИЗМЪТ НЕ Е ЕВРЕЙСКИЯТ НАРОД! МНОЖЕСТВОТО ЕВРЕИ НЕ СА ЦИОНИСТИ. ЦИОНИЗМЪТ Е ПОЛИТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ И НЕ Е СВЪРЗАНО С ЕВРЕЙСКАТА РАСА!

Масов еврейски протест в САЩ срещу ЦИОНИЗМА!  

СТАТИЯТА Е СРЕЩУ ЗАДКУЛИСНАТА ДЕЙНОСТ НА ШЕПА ЕВРЕЙСКИ БАНКЕРИ, МУЛТИМИЛИОНЕРИ И ОЛИГАРСИ НАЧЕЛО С КЛАНА РАТШИЛД, КОИТО НЕ САМО, ЧЕ ОПРЕДЕЛЯТ СВЕТОВНИТЕ ФИНАНСИ, НО И ЦЯЛАТА СВЕТОВНА ИКОНОМИКА И ПРЕСЛЕДВАТ НАЛАГАНЕТО НА НОВ СВЕТОВЕН РЕД В СВЕТА! 

razuznavane.com

Vladimir Putin Speech: 85% Of The 1917 Soviet Government Was Made Up By Rothschild Zionist Khazars!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!