Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Генерал Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Генерал-лейтенантът в пенсия Майкъл Флин, който ръководеше разузнавателната агенция на Министерството на отбраната, вярва, че комунистите искат да унищожат Америка и нейната свобода. Генерал Флин обяснява:

“Преходът към шумна пропаганда, която бомбардира американската психика е нещо нарочно. Не мислете, че всичко което се случва в страната ни са редица от случайности. Голяма стратегическа гледна точка се заключва в това, че страната се завзема от малцинство хора, които наричаме Леви, а всъщност са група марксисти и комунисти, които са решили да направят това и го правят. Те надхитриха републиканския естаблишмънт по време на последните ноемврийски избори... Нека да поговорим какво се случва в Аризона. Всички знаят, че тези избори бяха откраднати.

Няма как 80 милиона души да са гласували за администрацията, която сега стои в Белия дом. Това вече не е теория на конспирацията за фалшификацията на изборите. Това е заговор на група хора, които откраднаха президентските избори в САЩ, а също така откраднаха част от гласовете на избирателите, гласували против, тоест сенатори и конгресмени”.

Генерал Флин казва, че избирателната система трябва да бъде поправена и предупреждава:

„Законодателният орган на Аризона държи в ръцете си бъдещето на страната ни, защото ако те не оттеглят резултата от изборите, тогава други щати като Мичиган, Пенсилвания, Уисконсин, Невада ще направят същото. Ако не решим този проблем, няма да можем да продължим напред с бъдещите избори през 2022 или 2024 г. Те ще бъдат откраднати, точно както изборите през 2020 г. "

Генерал Флин казва, че се провежда гигантска психологическа операция срещу американския народ, за да се отклони вниманието му от измамните избори през 2020 г. Генерал Флин обяснява:

Разбира се, коронавирусът, Афганистан, гранична ситуация, а вече дори не говорим за гранична ситуация, защото тя е разделена на три или четири приоритета по отношение на това, върху което хората могат да се съсредоточат... Ще видим как президентът Байдън ще излезе да говори за локдауни и ваксини, всичко за да промени темата за разговора. Ще се опитат да премахнат от дневния ред случилото се на изборите. Това, което те наистина искаха и вярваха, беше, че историята за кражбата на изборите през 2020 г. трябваше да заглъхне около март 2021 г. и страната ще продължи напред. Американският народ не е глупав. Ние не сме група идиоти, както ни нарича Байдън. Има куп интелигентни американци, които са уморени от лъжите, изричани от Белия дом и изречени от масовите медии. "

Като бивш ръководител на разузнавателна агенция, генерал Флин вижда психологическото въздействие върху Америка от относително малка група хора. Генерал Флин казва:

Те се опитват да изглеждат по-важни, отколкото са в действителност, и успяват да го направят с помощта на медиите. Те са абсолютно способни да го направят чрез масовите медии. "

Генерал Флин също предупреждава за финансов срив през октомври, причинен от застой в бюджета и лично Нанси Пелоси. Той говори за проникването на Китай в Америка, което продължава от няколко десетилетия. В 44-минутното интервю има много повече информация.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

Превод: В. Сергеев

Източник/ци: Майк Флин: Америка е превзета от комунисти - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!