Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Новият шеф на Генщаба на Великобритания призова армията да е готова за сухопътна война с Русия

НАТО не трябва да дава шанс на Русия да окупира повече части от Европа, категоричен е ген. Патрик Сандърс

В обръщение към всички видове войски и държавни служители от 16 юни военен №1 на Лондон казва, че руското нахлуване в Украйна показва необходимостта да бъде защитено Обединеното кралство и готовност за сражения и победа

Новият началник на Генералния щаб на британската армия генерал сър Патрик Сандърс е отправил пламенен призив към войските да бъдат напълно готови да се изправят срещу Русия на бойното поле, предаде БНР.

Би Би Си съобщи, че разполага с текста на обръщението на генерал Сандърс към всичи видове войски и държавни служители от 16 юни. В него се казва, че руското нахлуване в Украйна показва необходимостта да бъде защитено Обединеното кралство и готовност за сражения и победа при сухопътна война.

Допълва се още, че британската амрия и нейните съюзници трябва да са готови да победят Русия.

Според източник от Министерството на отбраната тонът на изявлението на генерала не е изненадващ, защото макар и всички видове бойни сили да се подготвят за евентуални сражения, заплахата видимо се е променила.

Генерал Сандърс изрично отбелязва в обръщението си, че е първият командващ въоръжените сили след 1941 година, който поема поста в сянката на задаваща се сухопътна война в Европа с голям континентален потенциал.

Генералът изтъкна сред целите си да ускори мобилизирането и модернизирането на армията, така че да се подпомогне НАТО и да не се дава шанс на Русия да окупира повече части от Европа.

Патрик Сандърс е бивш началник на Стратегическото командване и е бил начело на операции в Босна, Косово, Ирак и Афганистан.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Новият шеф на Генщаба на Великобритания призова армията да е готова за сухопътна война с Русия

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!