Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ламбе направи самопризнания, запалил българския клуб в Битоля от патриотизъм

May be an image of 1 person and text

Певецът Ламбе Алабаковски, който бе задържан за палежа на Културния клуб "Иван Михалов" в Битоля, направил самопризнания и обяснил, че извършил престъплението заради "патриотизъм".  Това съобщи македонската агенция "Фокус", цитирана от "24 часа".

"Със задоволство мога да съобщя за бързото и ефективно разрешаване на случая от преди три дни - 4 юни, с пожара в центъра "Иван Михайлов" в Битоля, който вече е разкрит и имаме задържано лице, което призна стореното", съобщи днес вътрешният министър Оливър Спасовски.

"Работеше се денонощно, за да бъде намерен извършителят, взеха се предвид всички доказателства, а след извършените служебни разговори снощи със съдебно решение бяха претърсени две помещения, използвани от лицето (Л.А, на 34 години от Битоля), при което са намерени и иззети предмети, свързани с престъплението, след което лицето бе задържано", допълва още Спасовски.

Според някои македонски медии по ръцете на 34-годишния певец имало следи от изгаряне. Ден след палежа на клуба, Ламбе участвал на "Фолк Фест Валандово", а колегите му твърдели, че е бил спокоен и не са забелязали някакви видими следи от изгаряния по лицето. Не са допускали, че може да е извършител на палежа.

Ламбе Алабаковски, който е от преспанското село Любойно, е живял няколко години във Флорида, САЩ, но наскоро се върнал в Битоля с жена си Магдалена и двете им деца Майкъл и Деметриус.

Социалните мрежи в РС Македония буквално "завряха" след новината за ареста на певеца. Някои поставиха на профилните си снимки надписи "И јас сум Ламбе Алабаковски! Je suis Lambe Alabakovski!". Трима адвокати вече предложиха да го защитават про боно, а утре вечер пред полицията в Битоля се организира протест в негова защита. 

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Ламбе направи самопризнания, запалил българския клуб в Битоля от патриотизъм - Балкани - Новини Бг

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!