Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов :–: Дългогодишен член на БКП :–: Необикновенните приключения на един мутро-комунист

Бойко Борисов.

Дългогодишен член на БКП.

След приемане на закона за деполитизация на МВР остава верен на Партията и плюе на пагона.

В началото на 90-те се влива в новосъздадените силови групировки и е съдружник на босовете на СИК.

Член на съвета на директорите на "Тео Интернационал" АД, заедно с Румен Гоцов Николов - Пашата.

През 1995 г. фирмата е ударена от данъчни и полиция заради контрабандно производство на цигари. Поради теч на информация от МВР Бургас, акцията е неуспешна.

На по-късен етап през 1997 г. ,въпреки започналото следствено дело, фирмата и машините са продадени на ТИМ и Иво Каменов Георгиев става собственик и управител.

Основава и охранителна фирма "ИПОН".

Пази Тодор Живков, а до днес "ИПОН" охранява Лукойл, Булгартабак и други руски фирми.

Назначен от руското прокси Симеон Две за главен секретар на МВР , като подготовка за предаване на караула в служба на Кремъл.

Основава милиционерско-мутренската структура ГЕРБ, в която се включва целия юридическия и счетоводен персонал на силовите структури.

На изборите за кмет на София е впрегнат целия наличен състав на СИК от всички структури на групировката.

Една от първите задачи, които изпълнява като премиер, е да подари пристанище Росенец заедно с единствения ни терминал за петрол на Лукойл.

Концесията е за 35 години на символична цена от 750 хил. евро. Колкото на голям плаж.

През този терминал Лукойл вкарва годишно над 6 милиарда литра петрол и изкарва горива за над 3 милиарда лв. за износ.

И до днес там няма измервателни уреди.

При опита на ген. Ваньо Танов да постави такива, послушните на Кремъл медии изкараха запис на разговора му с Борисов , в който мутрата го принуждава да върне на работа служител на митниците, уличен в злоупотреби.

Забележете, че вместо Борисов да подаде оставка и да бъде разследван, медиите удариха дружно по ген. Танов, въпреки, че той просто изпълнява желание на Борисов.

Изтече и още един разговор за Мишо Бирата, в която Борисов иска от ген. Танов да прекрати акцията в завода на Мишо Бирата.

"Обещал съм на Мишо Бирата да не го закачат… Прибирай митничарите оттам" - казва Борисов.

Въпреки това не Борисов, а ген. Танов бе принуден да си подаде оставката.

Малко по-късно и Танов и Мишо Бирата се разделиха с живота скоропостижно.

Още в първия си мандат Борисов буквално подари на Путин и "Булгарталак холдинг". Приватизацията на холдинга бе осъществена през офшорки с регистриран капитал от само 30 000 евро, а Внешторгбанк придоби 78,9%.

Впоследствие руснаците започнаха дива контрабанда към Близкия изток и Турция, прикривани от нашите митници.

Разрази се скандал и се наложи Цацаров да се среща с Ердоган, за да се замаже положението.

После руснаците сринаха завода в София, изхвърлиха работниците на улицата, а машините изнесоха в Сърбия.

Никой в държавата не защити правата на уволнените работници, никой не потърси неустойки за нарушение на приватизационния договор.

Впрочем, преди време две западни компании предлагаха за холдинга 1 милиард лева.

Борисов го хариза на Путин за 100 милиона. Целия холдинг. Всички заводи, складове, търговски представителства, почивни бази, транспортни средства.

Да уточним , че само пазарната цена на марката "Виктори", която включва рецепта, търговска марка, технология и пазар, е 100 милиона лв.

В първото си правителство Борисов продължи политиката на Станишев да налива парите на най-големите ни държавни предприятия в КТБ.

Да уточним - КТБ е създадена от руското КГБ като структура още по Живково време.

От нея се финансираха паразитни руски политически проекти като "България без цензура" на Бареков, Джамбазки, обръчи от фирми на ДПС - Пеевски и редица други олигарси, свързани с Кремъл.

Де факто - с държавни пари, дадени от Станишев и Борисов.

От КТБ се финансираха и руски телевизии като ТВ7, както и изкупуването на медии - вестници, сайтове.

Всъщност Булгартабак холдинг е 100 % собственик и на веригата LAFKA, чрез която Кремъл контролираше и разпространението на пресата, като не допускаше неудобната преса да се разпространява в страната.

Борисов в първия си мандат бе главния актьор и в постановката на Кремъл "Южен поток".

Трябва да знаете, че Русия никога не е искала да строи „Южен поток”. Той е неизгоден, да не кажем невъзможен. Дори и да се финансира с български пари, както го написаха в проекто-договора руските агенти на българска държавна служба. Такъв газопровод изисква огромни компресорни станции, които трябва да поддържат 350 атмосфери налягане по морското дъно. В момента най-голямото налягане , което се поддържа по руски газопроводи е 150 атмосфери.

Просто трябваше да се разиграе цирк пред Украйна, да се убеди, че Русия има политически потенциал в България да строи „Южен поток”, за да принуди Украйна да свали цените при преговорите за транзит на руски газ към Европа. За целта Борисов театрално хвърли оставка, за да запази легитимацията на ГЕРБ, а правителството на Орешарски, избрано с гласа на сегашния партньор на Борисов – Волен Сидеров, театрално откри 50 метра тръба в полето.

После разтуриха седянката, след като Украйна не се подлъга и върнаха Борисов отново на власт, ни газ пил, ни газ мирисал, ни КТБ сънувал.

Междувременно за трите мандата Борисов Лукойл не е внесъл и стотинка данък печалба в хазната на България. Въпреки двойната надценка на горивата. Въпреки, че за периода има над 60 МИЛИАРДА ЛЕВА ПРИХОДИ.

Схемата е проста като водка със сельодка. Регистрират офшорка, през която вкарват целия петрпол на завишена цена, а всички горива за износ (около 53 %) се изнасят само през офшорката, но на занижена цена. Така тук оформят счетоводна загуба, а в офшорката – огромна печалба, освободена от данъци, която заминава в Русия.

Тази схема е забранена от нашия закон и предвижда глоба от 20 % от оборота, което за последните 10 години комулира глоба в размер от над 5 милиарда лева.

Да, ама има Борисов и Горанов, които следят законът да не се прилага. Е, само по отношение на руската фирма, де.

За да гарантира огромната надценка на Лукойл, Борисов умишлено държи акцизът на горивата най-нисък в ЕС. Минимално допустимия от 65 ст. на литър.

Така Лукойл може да си слага огромна надценка, докато приходите в хазната са минимални.

Да сравним с Австрия, където акцизът е 1 лв., а крайната цена е същата, като в България.

35 ст. разлика, които там влизат в хазната, а тук се прибират от Лукойл и картелът му.

При над 3 милиарда литра вътрешно потребление, това прави преки щети за бюджета ни от над 1 милиард лв. годишно.

Само по това направление за трите мандата Борисов България е ощетена с над 10 милиарда лева. ФАКТ !

Трябва да споменем и слугинажа на Борисов към Газпром.

В момента Борисов налива 3 милиарда лева държавни пари, за да строи още един газопровод на Путин, който е напълно излишен и непотребен на България.

През всичките тези години България плаща двойно по-скъпо за руския газ и въпреки, че още на 16 март 2017 г. ЕК официално обяви, че за да избегне глоба за монопол и свръхцени, Газпром е предложил предоговаряне, Борисов се прави на ни газ пил, ни газ мирисал. Още три години.

Преки щети за България – над 10 милиарда лева за периода.

Да не смятаме и ефекта на скъпото парно върху населението и сметки, които са равни на пенсиите.

Да не споменаваме, че цели сектори от икономиката ни са принудени да плащат минимални заплати, за да оцелеят с конкурентнеи цени.

Впрочем, българските фирми и в момента плащат най-скъпия промешлн ток в ЕС, като цената му бе повишена през последните години два пъти.

Естествено парите отиват, за да захранят поредния руски газов поток, платен с наши пари.

Благодарение на Борисов.

Още една сцена, в която Борисов е главният актьор на Путин – Росатом. Спомняте ли си , че плати неустойка от 800 000 000 лв. на Путин по клаузи в договора за реакторите?!

Клаузи, заложени от руски агенти на българска държавна служба в Министерство на енергетиката.

Разиграха и цирк с арбитражен съд.

Правителството на България нае адвокатска кантора, която в същия момент бе наета от Русия по делото срещу акционерите на „ЮКОС”. Дело за 50 милиарда лева.

Хонорарът от Русия за тази адвокатска кантора е колкото неустойката от 800 милиона лева, платена от Борисов, който дори не обжалва делото пред Швейцарския федерален съд. Той със сигурност щеше да отмени решението поради очевадния конфликт на интереси при адвокатската кантора, наета от България.

Забележете, че нито Радев, нито Корнелия Нинова, нито който и да друг в парламета повдига въпроси за тези огромни щети , причинени на България. 240 русофилски проститутки в парламента, които си траят заради дребните си далавери.

Защото са от един отбор – отборът на Путин. Тяхната обща цел е да запазят статуквото. Да размият и обезличат съпротивата чрез поредната мимикрия.

Иначе, все още има наивници, които вярват , че „Борисов ни пази от комунистите”.

Това – докато три мандата охранява с НСО най-ценните руски агенти Ахмед Доган и Делян Пеевски.

Това – докато налива десетки милиони от обществени поръчки на почетния руски консул и функционер на БСП Гергов и на приятелчето по правешка линия Валентин Златев.

Това – докато налива 150 милиона лева, за да ремонтира пристанището на ТЕЦ „Ахмед Доган” – Варна и още 200 милиона лева, за да му разшири канала. С държавни пари. Наши пари.

„Борисов ни пази от комунистите”. Всъщност той пази комунистите. Но най-вече интересите на Путин. Така, както ИПОН охранява Лукойл. Така, както пазеше Тодор Живков.

Трябва да сме сигурни, че ако БКП не беше се разтурила, Борисов още щеше да бъде член на Партията. Всъщност голямата част от нейните членове се вляха в ГЕРБ. Това е другото крило. За да се имитира демокрация.

Това са фактите.

Изводите си правете сами.

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

Ето как Бойко, един от най-младите комунисти в България, ВИ пази от „комунистите” или комунистите от ВАС – Напуснал МВР, защото ПРЕДПОЧЕЛ ДА ОСТАНЕ КОМУНИСТ (ФРАПИРАЩИ СНИМКИ)

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бил ли e комунист Бойко Борисов, или семейството му е било репресирано? Разкрития и снимки в Narod.bg

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов и досието „Буда” – СИК, ТИМ и „Държавна сигурност”

Цветанов: Борисов ме накара навремето да арестуваме всички босове, за да ги изнудва за пари

Цветанов: Борисов лично ме караше да събирам рекета от групировките

Видеоклип от спалнята на Борисов: На гости у Баце

USA топ журналистът Джеф Стайн кратко и ясно: Бойко Борисов е мафиот. Страх ме е да дойда в България

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Тиери Мейсън: Бойко Борисов доставя наркотици и оръжие в Ливан и Сирия за Ал Кайда и ИДИЛ

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Френският журналист Тиери Мейсън: Борисов е ШЕФ НА МАФИОТСКИ BG КАРТЕЛ за износ на НАРКОТИЦИ И ОРЪЖИЕ за терористите от Ал Кайда и Ислямска държава в Сирия и Ирак! Вижте Ужасяващите подробности!

Осман Октай: Държат Бойко със срамни записи

Офицер от МВР: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

Георги Милков спаси от боклука списание с интервю на Бенатова с Борисов за СИК, Пашата и Васил Илиев. Борисов "Доколкото ме познавате, аз мога да бъда само в центъра"

Среден 3.43 с толкова е завършил Борисов за пожарникар

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Бойко с бандитско-комунистическа откровеност: НЯМА ПО-ПРИЯТНО НЕЩО ОТ ЧУЖДИТЕ ПАРИ, ПОВЯРВАЙТЕ (вижте есенцията на мутро-комунистическата философия)

ЕТО КАК КРАДЕ ПРЕМИЕРЪТ: Бойко даде обществени поръчки за 800 млн. лв. на свои гардове

„Ди велт” разкости Бойко: Олигарси и политици крадат милиарди от еврофондовете на България

Ако не одобрявате Бойко, един от най-младите комунисти в България, значи не одобрявате комунизма! Защо тогава още не сте го осъдили?

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!