Бойко с бандитско-комунистическа откровеност: НЯМА ПО-ПРИЯТНО НЕЩО ОТ ЧУЖДИТЕ ПАРИ, ПОВЯРВАЙТЕ (вижте есенцията на мутро-комунистическата философия)

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП

Той е член на Българската комунистическа партия

Искате бъдеще?Осъдете комунизма и не го практикувайте

Наглостта на мутро-комуниста Бойко Борисов не е новина за никого. През години премиерът от СИК е словоблудствал толкова много, че няма българин, който да не е бил обект на Неговата омраза.

Нова книга обаче е събрала великите глупотевини, които един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст) и майор от УБО - Бойко Борисов е изричал, откакто е във фокуса на медийния прожектор, припомня Narod.bg.

Като лекарство против къса памет ви предлагаме някои от емблематичните изказвания на мутро-комуниста и пожарникар от СИК през годините на неговата шеметна политическа кариера, публикувани в книгата  Бойко Борисов. (В) ПЪРВО ЛИЦЕ

Ние ви предлагаме натурална автобиография. Първият тираж на книгата се разпродаде светкавично. Вторият беше мигновено скрит под щанда.

ОТКЪСИ

„Защо не кажете какво ви пречи, какъв ви е проблемът? Дайте предложенията, г-н Доган може да ги прокара навсякъде.“ – към следователите по време на публичния им отчет за 2001 г., 1 февруари 2002 г.

„Няма проблем. Всеки може да ме пипне по мускула.“ – към репортерка по време на вечеря, дадена в Слънчев бряг от него и шефа на „Лукойл” Валентин Златев, за деца на загинали полицаи, репортаж на в. „Сега”, септември 2002 г.

„В момента адвокатите без проблем се запознават с анонимните свидетели и при добро заплащане няма причина да не кажат на своите клиенти кои са те. Адвокатските лобита в парламента си променят законите така, че организираната престъпност да минава през тях.“ –  след съдиите подпуква и адвокатите, 11 април 2005 г.

„Ако бъда избран за кмет, за две години София ще заприлича на Мюнхен и Виена.” – обещание пред избиратели, октомври 2005 г.

„Президентските избори са ми най-лесни, но не съм мотивиран за тях.” – пред журналисти по повод номинацията му за президент от БЗНС на Георги Пинчев, 20 август 2006 г.

„Аз работя по-добре с жени” – обяснява защо вероятно ще предложи Цецка Цачева за председател на парламента, 12 юли 2009 г.

И сега ето една от есенциите на бандитско-комунистическата философия изречена от обречения син на комунизма:

„Няма по-приятно, по-хубаво нещо от евтини, в случая – чужди пари. Няма, повярвайте“  обяснява значението на европейските фондове на кметовете на 180 малки български общини, 23 октомври 2009 г.

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

„Отдавна съм казал: Шекспир е измислил театъра да се движи, а не да седи на едно място и да чака заплати” – към министрите си, 21 май 2010 г.

„Трябва да се обърне внимание, че нито един съдебен процес в тази страна не е завършил“ – пред mediapool.bg по повод поредните поръчкови убийства, 8 април 2008 г.

„Мисля, че нито за момент някой не си е помислял, че ГЕРБ има друг ръководител освен мене. Всеки си знае мястото. А ако не си знае, ще го подредя“  – в интервю за „Стандарт“ потвърждава, че и формално ще стане лидер на ГЕРБ,  4 януари 2010 г.

„Да мачкаш Цветанов е все едно с голо дупе таралеж да мачкаш“ – пред журналисти на тържество във Върховния касационен съд, 18 ноември 2010 г. 

“Аз съм заявил – не на тези, а на следващите президентски избори. Достатъчно съм уморен, така че е нормално, тогава вече ще съм и на възраст, ще се оженя тогава. Може ли да ставам президент без първа дама?“ – пред TV7, 27 юли 2011 г.

„Много пъти съм колил прасета. Това беше един от начините да се докажеш като мъж“ – по Нова телевизия , 17 декември 2011 г.

„Булевардите, които съм направил – над 100 в София, нито един не ми е мръднал, една пукнатинка няма по тях вече пет години” – при откриването на участък от Южната дъга на Околовръстния път в София, 6 юни 2010 г. 

„Ние куфарчета не щем. Държавната дотация за ГЕРБ е толкова голяма, че ние имаме толкова пари в партията, че не можем и да ги харчим, сложили сме ги на влог. (…) Дядо ми казваше – не големите разходи са проблема, а малките приходи” – от стенограма на Министерския съвет, 13 октомври 2010 г.

“Радвам се, че “Кока-Кола“ избра Банкя за място на своите инвестиции, защото Банкя и “Кока-Кола“ са съизмерими величини” – приветствие към компанията, 13 май 2011 г.

Защото има на места отворени такива ями, които сега, като падне дъждът, не се виждат и ще се пребие човек… Двеста хиляди души администрация имаме! Ако трябва – всички ги изкарвате навън и докато не се поправи – стоят, алармират.“ Думите са на премиера Бойко Борисов от оперативноправителствено заседание. До всяка дупка да се постави чиновник, който да не мърда оттам, докато не бъде запълнена. Такова нареждане даде премиерът и както обикновено се възмути, разграничавайки се от резултатите на собственото си дългогодишно управление. 

„Има обективни причини да се отворят много дупки по улиците – от минус 10-15 градуса за един ден стана плюс 20 градуса. То, дето се вика, ако е пломба на зъб, при такава рязка температура – пада“, заявява вещо премиерът, пропускайки факта, че и в другите европейски държави също има температурни инверсии, но такива дупки няма. 

Подбра за печат: ОГНЯН СТАМБОЛИЕВ

May be an image of 1 person and text
Facebook

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бил ли e комунист Бойко Борисов, или семейството му е било репресирано? Разкрития и снимки в Narod.bg

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов и досието „Буда” – СИК, ТИМ и „Държавна сигурност”

Цветанов: Борисов ме накара навремето да арестуваме всички босове, за да ги изнудва за пари

Цветанов: Борисов лично ме караше да събирам рекета от групировките

Видеоклип от спалнята на Борисов: На гости у Баце

USA топ журналистът Джеф Стайн кратко и ясно: Бойко Борисов е мафиот. Страх ме е да дойда в България

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Офицер от МВР: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

Георги Милков спаси от боклука списание с интервю на Бенатова с Борисов за СИК, Пашата и Васил Илиев. Борисов "Доколкото ме познавате, аз мога да бъда само в центъра"

Среден 3.43 с толкова е завършил Борисов за пожарникар

Ако не одобрявате Бойко, един от най-младите комунисти в България, значи не одобрявате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!