Среден 3.43 с толкова е завършил Борисов за пожарникар

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Видеоклип от спалнята на Борисов: На гости у Баце

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Офицер от МВР: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Най - накрая стана ясно с колко е завършил Бойко Борисов за да стане пожарникар, негов състудент от онези години разказва, че в денят на дипломирането си, Бойко Борисов е получил диплома с успех среден 3.43. Не се славеше като много умен или като голям атлет през онези години си спомня още неговият състудент, но пък за сметка на това много често обясняваше колко много неща имали на село. 

После отидохме в различни подразделения на пожарната, след това го видях като охрана на Тодор Живков, тогава разбрах и истината за него обадих се на наши приятели от академията и те ми разкриха, че още тогава е бил вербуван като агент на службите, за да донася за нас. След това историята я знаете, Живков, Царя, Главен секретар на МВР, кмет накрая премиер. Все още се чудя как за толкова години никой не посмя да каже на всеослушание човек с какъв капацитет ни управлява, както и все още се чудя този Бойко Борисов дали е като онзи който учеше с нас едно време. 

Защото и тогава и сега като го гледам много го е страх да се покаже някъде сам сред хората и ако тогава е било, защото си е мислел, че ние знаем какво е носил за нас на началниците и на службите, то днес явно го е страх, че всички го мразят защото буквално затри България пред очите ни. И най - големият парадокс е че този който всеки ден ни обяснява за икономика и просперитет по математика едно време едвам вързваше тройки.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://shushimushinews.blogspot.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!