Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Френският журналист Тиери Мейсън: Борисов е ШЕФ НА МАФИОТСКИ BG КАРТЕЛ за износ на НАРКОТИЦИ И ОРЪЖИЕ за терористите от Ал Кайда и Ислямска държава в Сирия и Ирак! Вижте Ужасяващите подробности!

Комуниста пипан от 3 папи по главата
Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец .

Йезуит разкрива как Ватикана създаде Исляма и с каква цел

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Американското издание BuzzFeed News преди няколко месеца направи сензационното разкритие, че България е основният доставчик на оръжия за терористите от Ал Кайда и Ислямска държава в Сирия и Ирак.

Информацията бе цитирана от много медии по света. И е много близко до ума, че ако Вазовските военни заводи в Сопот са продавали оръжие на американска фирма, която по-късно е изнасяла оръжието за терористите в Сирия (както заявиха от българското правителство)… то това не е могло да стане без знанието и разрешението на премиера Бойко Борисов.

Но това е само върха на айсберга.

Но нека се върнем малко по-назад във времето: През 2008 г. разследващият немски журналист Юрген Рот нарече Бойко Борисов „българския Ал Капоне“. В книгата си Рот заявява, че: „освен министър-председател на малката балканска страна, Бойко Борисов е и нещо много повече за мафиотския български картел, който изнася оръжие чрез американската фирма Purple Shover LLC“.

Какво повече е могъл да бъде Борисов за оръжейната мафия в България?

Френският разследващ журналист Тиери Мейсън в своя публикация от 2016 г. пък написа следното: „Всичко тайно става явно. Мафиотският български картел не можа да запази в тайна доставките на оръжие и наркотици, които извършва по поръчка на ЦРУ за Ал Кайда и ДАЕШ в Ливан и Сирия. Шефът на един от двата български мафиотски картела – Бойко Борисов е и министър-председател. И въпреки факта, че неговата страна е член на ЕС и НАТО, той доставя наркотици и оръжие в Ливан и Сирия за Ал Кайда и ДАЕШ.“

Известният български разследващ журналист и геополитически анализатор Красимир Иванджийски потвърждава тези изводи като пише следното: „В края на 2016 г. публикувахме разкритията, че България е доставяла оръжия за терористите от Ислямска държава и Ал Кайда в Сирия и Ирак. От т. нар. българско правителство на Борисов отговориха, че износът е в рамките на „международните норми“, че бил за Саудитска Арабия и че оттам – нататък не знаят нищо за реекспорта. Обяснения от престъпници, предназначени за идиоти“, обобщава Красимир Иванджийски.

И Юрген Рот, и Тиери Мейсън, и Красимир Иванджийски са едни от най-известните имена в областта на разследващата журналистика, с международен авторитет. А щом и тримата твърдят едно и също нещо, то със сигурност е истина.

А твърдението им е ясно и категорично: Бойко Борисов е „бос на един от двата български мафиотски картела“. Ще добавим още, че специализираният вестник на американския конгрес през 2009 г. каза приблизително същото – че Борисов е шеф на българската мафия.

Тези твърдения изцяло кореспондират с миналото на Бойко Борисов. Той влезе в политиката като бодигард на Симеон ІІ и шеф на частната охранителна фирма „Ипон“, чийто създател е СИК-аджията Стоил Славов. А преди това е завършил школата на МВР и е бил бодигард на Тодор Живков.

С други думи, откъдето и да погледнем дейността на сегашния министър-председател, ще видим, че тя е тясно свързана със силовите структури. А със сигурност това е дало отражение и на стила му на робота като кормчия на държавата. Безспорно Б.Б. се е изкушил да продължи своята силовашка и сива дейност, но вече с хилядократно по-големи сили и възможности заради позицията си на премиер.

Както казва българският народ – рибата се вмирисва откъм главата. Ето защо всички ние имаме чувството, че от 10 години насам родината ни България се управлява досущ като мафиотска организация. В която нищо не може да се случи без знанието и одобрението на боса Борисов. Това е! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net 

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов и досието „Буда” – СИК, ТИМ и „Държавна сигурност”

Видеоклип от спалнята на Борисов: На гости у Баце

USA топ журналистът Джеф Стайн кратко и ясно: Бойко Борисов е мафиот. Страх ме е да дойда в България

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Офицер от МВР: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!