Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бил ли e комунист Бойко Борисов, или семейството му е било репресирано? Разкрития и снимки

Снимка на Бойко Борисов с родителите и сестра си. Според пагоните баща му е бил подполковник.

Бойко с Тато си

Колко много си приличат

Бойко Методиев Борисов, който години наред с повод и без повод се жалва, че семейството му е било репресирано по време на комунизма, май не казва истината, алармира читател на Narod.bg.

Автентични семейни снимки на сегашния премиер на България, събуждат съмнения в думите му. Според кадъра горе например баща му Методи Борисов носи униформа с пагони на подполковник. Как по време на комунизма се става подполковник, ако не си верен член на БКП, пита нашият читател.

Бойко Борисов заедно с баща си Методи и сестра си Красимира.

Справка на Narod.bg показва, че бащата на Борисов е бил служител на Софийско градско управление на МВР, а много добре знаем, че който е в системата, е изключено да е репресиран.

В официалната биография на Борисов пък пише, че като ученик в гимназията, самият той е бил комсомолски секретар. Кое дете от преследвано от комунистите семейство е било избирано за член, че чак и секретар, на комсомола навремето???

След като влиза в школата в Симеоново настоящият премиер става и член на комунистическата партия.

Ето какво пише в Уикипедия за следващата графа в CV-то на Бойко Борисов: „Според Бойко Борисов по силата на вътрешните правила на МВР тогава той, както и всички останали курсанти в Симеоново, е приет в БКП. Съществува теза, че Борисов е бил привилегирован по онова време, а версията му, че заради прадядо си не е приет във факултета на ДС и по задължение е станал комунист, са негова защитна интерпретация.“

Да не говорим пък за последното работно място на Бойко Борисов, преди да влезе в политиката – бодигард на Тодор Живков! Та нима някой би допуснал син и внук на т.нар. в онези мрачни години „врагове на народа“ да охранява Първия?!? Абсурд!

Та следващия път Бойко Борисов като започне да рони сълзи, че семейството му е било репресирано от комунистическия режим, си спомнете за нашивките на баща му и за бившата работа на самия Борисов да охранява точно този, който репресираше!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!