Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

„пандемията“ трябва да послужи като основа за преструктуриране на всички аспекти на човешкия живот и обществото


„Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи“, каза Клаус Шваб, основател и изпълнителен председател на Световния икономически форум.

Приобщаващ "капитализъм" - новото име на комунизма

Антъни П. Мюлер, професор по икономика, предупреждава „Основната насока на форума е глобалният контрол. Свободните пазари и индивидуалният избор не стоят като висши ценности, а държавният интервенционизъм и колективизъм. Индивидуалната свобода и частната собственост трябва да изчезнат от тази планета до 2030 г. ("You Will Own Nothing and Be Happy," Klaus Schwab - America Out Loud)

/Поглед.инфо/ Уебсайтът “Швейцарско политическо проучване” работи вече пет години. Според мен това е един от най-добрите информационни ресурси в света по "пандемията" и свързаните с нея въпроси (медицински, икономически, политически, културни, етични).

На 6 октомври 2021 г. на този сайт се появи интересен обзор, наречен „Световният икономически форум и пандемията“. Той разкрива ролята на СИФ в подготовката на „пандемията“ и в използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ (термин на президента на СИФ Клаус Шваб). Следните точки са подчертани в обзора.

Първо “Събитие 201” се провежда в Ню Йорк съвместно с Фондация “Бил Гейтс” на 18 октомври 2019 г. Тази игра симулира събития по откриване на коронавирус, ескалираща психоза, обявяване на „пандемия“, въвеждане на глобално блокиране.

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

Когато репетираха комунистическия терор в Китай малцина обърнаха внимание, още по-малко изразиха позиция, сега вече го налагат на всички
Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Второ, СИФ още преди „пандемията“ си сътрудничи с Фондация “Бил Гейтс” и Фондация “Рокфелер” по темата за цифрова идентификация на хората, за да ги контролира. В основното оправдание за дигиталния паспорт се превърна „здравето“ на хората. Ваксинацията е идентифицирана като най-ефективния метод за универсална идентификация.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Лицата на Комунизъм- v. 2.02 рекламиран като "Приобщаващ "капитализъм"" - "Няма да притежавате нищо!".
Вижте и българският комунистически принос - Сталинка Георгиева

Сега е последният период, независимо колко продължи, в който всеки избира между Доброто и Злото! Тези във видеото вече са направили своя избор. Направете своя избор и вие.

На трето място, книгата на Клаус Шваб „КОВИД-19: Голямото нулиране” (2020) изигра специална роля. В нея се казва, че „пандемията“ трябва да послужи като основа за преструктуриране на всички аспекти на човешкия живот и обществото в посока на преход към така наречения приобщаващ "капитализъм" - новото име на комунизма.

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

Десетте Нови Заповеди: 1. "Поддържайте човечеството под 500 милиона..."

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Китайски полицай, заразен с коронавирус, намира магическо лекарство

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Много е писано за тези области на дейност на СИФ. По-специално, аз писах за това в книгата „Четене на Шваб. Приобщаващ "капитализъм" и Голямото нулиране. Откритият заговор срещу човечеството ”(Москва. 2021).

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Има обаче още едно направление в дейността на СИФ, което е свързано с проблема с „пандемията” и е слабо отразявано. Въпросът е, че СИФ отдавна се занимава с търсене, подбор, обучение и издигане на кадри по света, които стават проводници на политиката на глобалния елит. През 1993 г. СИФ стартира програма, наречена “Глобални лидери на утрешния ден”. През 2004 г. тя се трансформира в програмата “Млади Глобални лидери”. Програмата често се нарича “Глобални лидери” за краткост. СИФ не тръби особено съдържанието на тази дейност. В много страни СИФ има „свои хора“, които тайно търсят и избират кандидати на място.

Програмата подготвя лидери в областта на политиката и публичната администрация, които след известно време стават министри, премиери, президенти на държави. СИФ работи и като трамплин за определена категория млади хора в области като медии, бизнес, култура. През 28-те години на програмата СИФ създава критична маса от „свои хора“ в повечето страни по света. Изненадващо, повечето държави реагират по един и същи начин на тези команди, идващи „отгоре“ от ООН и нейните специализирани органи, Световната банка, МВФ, СТО, ОИСР и т.н.

Когато Световната здравна организация (СЗО) обяви „пандемията“ през март 2020 г., лидерите на повечето страни, като техните здравни министри и други служители, го приеха за даденост. Въпреки че според медицинските специалисти, тогава нямаше причина дори да се говори за епидемия. Когато "препоръките" на СЗО за въвеждане на карантини и блокиране бяха последвани и от други международни организации, повечето страни приеха това като задължителна команда. И те я изпълниха, сривайки икономиките си, създавайки атмосфера на страх сред хората. Когато СЗО даде „препоръка“ за извършване на всеобща ваксинация, отново огромното мнозинство от страните, като добре координиран хор, взеха решения за ваксинации, въпреки че в света нямаше ваксини като такива, а само експериментални лекарства.

Бившият вицепрезидент на “Файзер” д-р Майкъл Йейдън, който остро критикува действията на правителството срещу пандемията, отбелязва удивителната съгласуваност на тези действия: „Десетки правителства говорят едни и същи лъжи и правят същите неефективни неща, които очевидно отнемат живота от хора. " Нарушават се конституции и други закони, въвеждат се „санитарни паспорти“ и се извършват задължителни ваксинации. Много основи на медицинската наука се игнорират. И тези команди се изпълняват от самите „изобретателни млади лидери“, преминали през филтрите на програмите на СИФ.

Прегледът на “Швейцарското политическо проучване” заключава: „По време на пандемията на коронавируса няколко завършили програмите на СИФ “Глобални лидери” изиграха важна роля в популяризирането на стратегии за нулев коронавирус, блокиране, задължително слагане на маски и „паспорти за ваксинация“. Може това да е било до голяма степен неуспешен опит за защита на общественото здраве и икономиката, или може опит за прокарване на глобалната програма. А може би и двете."

През годините хиляди „перспективни лидери“ от десетки страни са преминали през програмите на СИФ. Експертите от “Швейцарското политическо проучване” идентифицираха група от онези, които според тях са най-ревностните политици на глобалния елит в проекта за пандемията. Ето списъка:

Джефри Зайенц - координатор на Белия дом по реагиране на САЩ към пандемията(от 2021 г);

Стефан Бансел – главен изпълнителен директор на фармацевтичната корпорации “Модерна”;

Джереми Хауърд – основател на влиятелната лобистска група “Маски за всички);

Лиана Вен – аналитик на Си-Ен-Ен по “нулев ковид”;

Ерик Фейгл-Динг – “туитър”-активист, идеолог на “нулевия ковид”;

Гевин Нюсъм – губернатор на Калифорния;

Дейви Сридхар – британски професор, идеолог на “нулевия ковид”;

Джасинда Ардерн – премиер на Нова Зеландия;

Еманюел Макрон – президент на Франция;

Себастиан Курц – канцлер на Австрия;

Ангела Меркел – канцлер на Германия,

Йенс Шпан – министър на здравеопазването на Германия;

Тони Блеър – бивш премиер на Великобритания, лобист за въвеждането на “глобалния паспорта за ваксинация”.

Този списък включва фигури, които са били наети от СИФ от дълго време. Например Ангела Меркел е записана в групата „млади лидери“ през първата година на програмата през 1993 г. Джефри Зайенц през 2003 г., Гевин Нюсъм през 2005 г. Еманюел Макрон се присъединява към групата през 2017 г., година преди да стане президент на Франция.

Проучването на “Швейцарското политическо проучване” съдържа по-обширни списъци с лидери, преминали през програмата на СИФ. Списъци за САЩ, Великобритания, Канада, Нова Зеландия, Германия, Европейски съюз, Швейцария ...

Беглото запознаване със списъците ни позволява да заключим, че броят на агентите на глобалния елит, извършващ операцията с пандемията, е много по-голям. Например списъкът на САЩ включва Бил Гейтс, който преминава филтрите на СИФ през 1993 г. В списъка за САЩ виждаме имената на лидерите на водещите технологични корпорации в Силициевата долина. Например включва имената на основателите на “Гугъл” Сергей Брин и Лари Пейдж, които завършват програмата на СИФ съответно през 2002 и 2005 г.

Прегледът на “Швейцарското политическо проучване” завършва със следните думи: „Световният икономически форум в Давос наистина участва в стратегическото управление на пандемията на коронавируса, с фокус върху използването на пандемията като катализатор за цифрова трансформация и глобално приемане на системи за цифрова идентификация . "

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

ЗЛИЯТ ПРИЗРАК НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ НЕ ИЗЧЕЗВА СЛЕД КРАХА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА

Превод: В. Сергеев

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Потенциалният отрицателен ефект от ваксината срещу коронавируса

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Защо плачат иконите и статуите на светци по света?

Десетте Нови Заповеди: 1. "Поддържайте човечеството под 500 милиона..."

Източник/ци: За един развъдник на глобалния елит или как Кадрите решават всичко - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!