Китайски полицай, заразен с коронавирус, намира магическо лекарство

By Minghui correspondent Zhang Yun

(Minghui.org) Тъй като пандемията на коронавирус продължава, един вариант след друг, много хора търсят начини да останат здрави и в безопасност.

Джиан, полицай в Китай, първоначално не знаел какво да прави, след като се заразил с коронавируса. В миналото той чувал за физическите и духовните ползи от Фалун Гонг, практика за духа и тялото, известна също като Фалун Дафа, която се основава на принципите Истина-Доброта-Търпение.

Той също така знаел, че практикуващите Фалун Гонг работят усилено, за да разкрият истината за преследването на практиката от страна на Китайската комунистическа партия (ККП) и да подтикнат хората да напуснат ККП и двете й младежки организации, Младите пионери и Младежката лига.

В своето отчаяние Джиан набра горещата линия за напускане на ККП в Торонто, Канада, и провежда следния разговор с практикуващата доброволка г-жа Ли Дзин.

"Как мога да се откажа от наркотиците?"

„Здравейте, чух, че имате магическо лекарство за постигане на здраве и безопасност. Това истина ли е?", попитал Джиан, след като се свързал по телефона.

Г-жа Ли отговорила: „Питаш за деветте думи ли? Те са, “Фалун Дафа е добра”, “Истина-Доброта-Търпение са добри”. (на китайски: Фалун Дафа Хао; Джън Шан Рен Хао) (ефектът е най-добър когато фразите се произнасят на оргиналния език).

Джиан отговорил: „Да! Наистина ли работят?"

Г-жа Ли му дала няколко примера за хора в Китай и чужбина, които са се възстановили от коронавирусната инфекция, като рецитират деветте думи.

Още преди да свърши, Джиан я прекъснал и казал: „Имам наркотична зависимост и не мога да се контролирам. Как мога да науча [Фалун Гонг] упражненията и да се откажа от наркотиците?“

Той не споменал нищо за коронавируса и г-жа Ли помислила, че наистина е наркоман.

„Е, можете да получите достъп до такава информация, след като успеете да преодолеете интернет блокадата чрез инструменти като Dynamic Web. Мога също да ви дам софтуер, който да използвате”, обяснила г-жа Ли.

“Няма нужда да ми казваш това — прекъснал я отново Джиан, — познавам ги добре.” 

"Разбирам. Вие полицай ли сте?", попитала г-жа Ли.

Джиан не отрекъл и попитал: „Просто ми кажи как мога да се откажа от наркотиците“.

"Добре!", му отговорила г-жа Ли, като продължила, че има много документирани случаи на Minghui, в които практиката на Фалун Гонг е помогнала на хората да възвърнат здравето си, да спрат да пушат, да спрат хазарта и да излекуват много други трудни за излекуване заболявания. След това тя му дала няколко примера.

Научаване, че трите оттегляния носят благословии

„Мога ли да се присъединя към вашата организация и да науча упражненията?“, попитал Джиан.

„Ние нямаме организация, към която да се присъедините – всеки може да научи упражненията на Фалун Гонг“, казала г-жа Ли, като допълнила, „Всъщност това се практикува в над 100 страни, но е забранено само от ККП в Китай“.

“Знам”, отвърнал Джиан.

„В действителност това, което е важно за Вас, е да не се присъединявате към някоя организация. По-скоро е да напуснете ККП и нейните младежки организации за спокойствие и безопасност. Член ли сте на ККП?", попитала г-жа Ли.

Джиан не отговорил.

„Няма проблем, ако сте член на ККП. Режимът често набира способни и талантливи хора, които да работят усилено за него и дори да умрат за него. Но много от тях не са осъзнали, че това е път без изход”, г-жа Ли обяснила. Тя казала, че щом човек е готов да отхвърли ККП, божественото ще се грижи за него с благословии.

„Това ще помогне ли с моята зависимост от наркотици?“, продължил Джиан.

“Да”, отвърнала г-жа Ли, продължавайки, „Не сте ли съгласен, че коронавирусът е силен? Но деветте думи са спасили живота на много заразени пациенти и тези думи, разбира се, могат да помогнат и за преодоляването на наркозависимостта. Дори експертите не знаят как да се справят с вируса, но практикуващите Фалун Гонг работят усилено, за да споделят магическото лекарство, за да останат в безопасност и здрави. Тези, които вярват в това, което практикуващите казват, са били благословени. Знаете ли какво точно е магическото лекарство? Първо, трябва да направите трите оттегляния (да напуснете ККП и двете й младежки организации). Второ, трябва искрено да рецитирате „Фалун Дафа е добра, Истина-Доброта-Търпение са добри“.

Г-жа Ли призовала Джиан да напусне ККП, за да се освободи от нея. Тя обяснила, че от древни времена в традиционната китайска култура се е вярвало в хармонията между небето, земята и човечеството. Следователно, когато някой избере да скъса връзките си с ККП и вместо това предпочете своята съвест, ще последват благословии.

В момента практикуващите Фалун Гонг са най-голямата група, която се потиска в Китай, като десетки милиони от тях страдат от задържане, лишаване от свобода, изтезания, психиатрично насилие и дори отнемане на органи. Божественото няма да позволи на тази трагедия да продължи така и по същия начин всеки избира своето бъдеще, когато е изправен пред битката между доброто и злото.

Г-жа Ли също така говорила за това как ККП е прикрила огнището на коронавируса и е позволила на вируса да се разпространи по целия свят.

Джиан слушал тихо и от време на време задавал въпроси.

Сърфиране в Minghui по време на телефонното обаждане

"Разбирам. Това е логично“, отговорил Джиан, „И така, как мога да започна?“

Г-жа Ли му казала, че е доста лесно да се научи Фалун Гонг. След това споделила история за двойка лекари в Ухан, която се възстановила от коронавирусната инфекция, като рецитирала деветте думи. Тя помолила Джиан да потърси историята на Minghui.org.

Поради естеството на работата си, Джиан успял да влезе в уебсайта на Minghui и веднага намерил статията: „Двойка лекар в Ухан се възстановява от коронавирус, след като рецитира „Фалун Дафа е добра“.

Г-жа Ли също така му препоръчала няколко други подобни статии на Minghui и Джиан също ги намерил.

Напускане на ККП

"А! Изглежда, че всичко, което ми казваш, е истина!“, възкликнал Джиан.

Г-жа Ли отвърнала, че това е така, защото принципите на Фалун Гонг са в съответствие с божествената традиционна китайска култура. Преследвайки невинните практикуващи Фалун Дафа и разпространявайки пропаганда на омраза, обръщайки широката общественост срещу Истина-Доброта-Търпение, ККП съсипва бъдещето на Китай и на много други страни. „Когато не забравяме тези думи и сме искрени, божественото ще се грижи за нас“, обяснила тя.

„Съжалявам, че не ти казах по-рано, но истинската причина да се обадя на тази гореща линия е, защото разбрах, че имам Ковид19“, казал Джиан.

„Няма проблем“, отговорила г-жа Ли, „Трябва да направите избор. Ако не искате да изберете вируса, трябва да напуснете ККП, защото боговете на чумата ще се насочат специално към хората, свързани с ККП. В разгара на пандемията Minghui публикува статия, в която се казва, че „документ, изтекъл от правителствена агенция, показва, че 88% от нейните служители, починали от коронавирус през февруари, са членове на ККП“. Какво ще кажете да напуснете ККП за безопасно бъдеще?"

“Разбира се, че ще го направя”, отвърнал Джиан. Тъй като фамилното му име било Янг, г-жа Ли му дала псевдоним Янг Тианю (благословен от небето), за да напусне ККП.

Той повторил псевдонима си и казал: „Янг Тианю напусна ККП за безопасно бъдеще“.

След това той отново отправил молбата си: „Трябва да ме научиш на упражненията“.

„Моля, дайте ми Вашата информация за контакт и аз ще ви изпратя повече информация за това как да я научите [практиката Фалун Гонг]. Моля, поддържайте връзка”, казала г-жа Ли.

"Това е чудесно! Много благодаря!", отвърнал Джиан.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Chinese Police Officer Infected with Coronavirus Seeks a Magical Cure | Falun Dafa - Minghui.org

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!