Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ответен удар! Русия спря туристическите визи за българите! Мария Захарова: България направи невъзможна работата на руското посолство

Така на практика се преустановява възможността да се пътува до Русия.

Русия с ответен удар към България след изгонването на 70 дипломати. Кремъл посече българите. Спря им туристическите визи. Така на практика се преустановява възможността да се пътува до Русия.

Посолството на Руската федерация издава само визи за преки роднини, съобщава БНР. Няма информация дали това ще се промени в близките седмици.

Отношенията между България и Руската федерация, се обтегнаха след експулсирането на 70 руски дипломати, които работеха в България. Посланик Елеонора Митрофанова заплаши, че ще предложи на руския президент Владимир Путин да бъдат скъсани дипломатическите отношения с България. 

Вчера с два самолета руските граждани отпътуваха от нашата страна за родината си.

Мария Захарова: България направи невъзможна работата на руското посолство

България сведе до минимум възможността за работа на руското посолство, заяви официалният представител на външното министерство на Русия Мария Захарова, цитирана от руски медии. 

Това е първият официален коментар от руска страна на изгонването на 70 руски дипломати и техните семейства, както и на помощен персонал от посолството на Русия в София. 

Според Захарова България "сама е свела до минимум" дейността на руското дипломатическо представителство в страната, изгонвайки дипломатите. Захарова уточнява, че е "нанесен удар по тази част, която прави невъзможна технологичното, техническото осигуряване на работата" на посолството. Тя посочва, че докато не всички дипломати са били обявени за персона нон грата, то техническият персонал - напълно. 

В заключение Захарова изтъква, че в най-скоро време Външното министерство на Русия ще направи оценка на станалото и ще даде официален по-детайлен коментар, изхождайки от случилото се.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Ответен удар! Русия спря туристическите визи за българите

Мария Захарова: България направи невъзможна работата на руското посолство

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!