Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сергей Шойгу инспектира войските в Украйна, озадачи всички с мистериозен жест. Борис Джонсън призова съюзниците от Г-7 да останат непоколебими в подкрепата си към Украйна

Шойгу изненадващо цъфна на фронта, озадачи всички с мистериозен жест ВИДЕО

Руското Министерство на отбраната показа видео от посещението на военния министър Сергей Шойгу в зоната на специалната военна операция.

Според информацията на ведомството, генералът е инспектирал войските, участващи в операцията за защита на Донбас.

Шойгу е изслушал докладите на командирите за текущата ситуация и действията на руските сили по главните направления.

Той е обърнал специално внимание на организацията по обезпечаване на бойните действия, както и на създаването на всички необходими условия за живот на военните в пунктовете за временно разполагане.

Шоугу е наградил и военни, проявили героизъм и самоотверженост при изпълнение на бойните задачи.

Докато говореше обаче, шефът на отбранителното ведомство направи филигранен жест, който озадачи интернет потребителите. Шойгу вдигна пръст към слепоочието си, а в мрежата започнаха да се чудят какво се крие зад жеста.

Голяма част от хората смятат, че с това военният министър е искал да каже: мисли с главата си. 

Борис Джонсън призова съюзниците от Г-7 да останат непоколебими в подкрепата си към Украйна

Германският канцлер Олаф Шолц приветства останалите лидери на държавите от Г-7 в баварския замък Елмау и официално даде старта на тридневната среща на високо равнище, която ще бъде съсредоточена върху съвместния отговор на руската война в Украйна, предаде ДПА.

Лидерите на Великобритания, Канада, Франция, Италия, Япония и САЩ бяха посрещнати в замъка-хотел от Шолц и съпругата му Брита Ернст, преди да започнат първата си сесия. 

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел и председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен също ще участват в разговорите. В момента Германия е ротационен председател на Г-7. 

Британският премиер Борис Джонсън призова западните съюзници да продължат твърдо да подкрепят Украйна, в момент, когато той се опитва да загърби политическите трудности, с които се сблъсква у дома, предаде ДПА.

Джонсън е на среща с колегите си от Г-7 на тазгодишния форум в Германия. Той се провежда на финала на поредица от международни срещи на върха, заради които Джонсън беше извън Великобритания. Успоредно с това започнаха да се появяват все повече въпроси относно неговото лидерство.  

Джонсън беше на срещата на Общността на нациите в Руанда, когато консерваториите научиха, че са загубили частичните избори в Тивъртън иХонитън и в Уейкфийлд. Не се очаква Джонсън да се завърне във Великобритания преди срещата на върха на НАТО в Мадрид, която ще приключи в четвъртък. Това ще ограничи възможността му да успокои разколебаните депутати, както и да осуети заговори срещу него в Уестминстър. 

Борис Джонсън обаче се надява, че появата му на международна сцена, фокусирана върху най-голямата война в Европа от победата над нацистите насам, ще убеди тези, които имат съмнения, че сега не е моментът, в който да се мисли за промени в ръководството на Великобритания. 

На фона на спекулациите относно желанието на западните лидери да продължат да подкрепят Украйна в хода на проточилия се конфликт, Джонсън каза, че не трябва да се допуска руският президент Владимир Путин безнаказано да „разсече на части“  съседната на Русия страна. 

Преди срещата с френския президент Еманюел Макрон, Джонсън бе попитан дали Франция и Германия правят достатъчно за Украйна. Британският лидер оцени действията на Германия, без да споменава Франция.  

„Само погледнете какво са направили германците“, каза той. „Никога през живота си не съм вярвал, че ще видя германски канцлер да тръгне по пътя на Олаф Шолц, който изпраща оръжия на украинците, за да се защитят“, допълни Джонсън и похвали Германия за това, че е направила „саможертва“, търсейки начини да се откаже от руските енергийни доставки.  

"ЧЕСТИТА БАНЯ": Германският министър на икономиката: Вече се къпя по-бързо, за да пестя енергия... СКОРО И САМО В НЕДЕЛЯ?...

Източник: БТА

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Сергей Шойгу инспектира войските в Украйна. Борис Джонсън призова съюзниците от Г-7 да останат непоколебими в подкрепата си към Украйна | Budnaera.com

Борис Джонсън призова съюзниците от Г-7 да останат непоколебими в подкрепата си към Украйна

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!