Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Арестович: Победата над Русия ни е обещана

“Киев е вече "де факто" член на водения от САЩ военен алианс, който обеща да ни помогне да спечелим конфликта с Русия

“Евентуалното членство на Украйна в НАТО и ЕС е просто формалност, защото “де факто” сме членове”, каза Алексей Арестович, съветник на президента Зеленски.

“Киев е вече "де факто" член на водения от САЩ военен алианс, който обеща да ни помогне да спечелим конфликта с Русия, а ние вече се присъединихме към инициативата Trimarium(Триморие), която е последната врата към ЕС.” - каза още Арестович в интервю за активиста Марк Фейгин.

В разговор с ютюбъра и активист Марк Фейгин вчера, Арестович призна, че се съмнява, че НАТО и ЕС са готови да приемат Украйна, но това нямало значение.

“Самото получаването на статут на кандидат-член дава на Украйна достъп до фондовете за развитие на ЕС, с които Полша изгради своята инфраструктура”, каза съветникът на Зеленски. “Нещо повече, Киев току-що направи още един хитър ход, влизайки в “Триморието”, добави Арестович.

“Превърнахме се в 13-тата страна от инициативата “Триморие”. Това означава достъп до пари, транспорт, безопасност в морето, инфраструктура. А 12 държави от “Триморието” са членове на ЕС. Тоест почти половината от страните от ЕС. Това означава, че нашата интеграция с ЕС е отишла много по-далеч, отколкото мнозина в момента оценяват” - твърди Арестович.

Това се отнася до изявлението на полския президент Анджей Дуда от вторник, в което се казва, че групата е създала специален статут на "партньорство с участие" за Украйна.

Създадена от Полша и Хърватия през 2016 г., за да покрие зоната между Балтийско, Черно и Адриатическо море, инициативата “ Триморие” се разшири до Австрия, Унгария, Чехия, Словакия, Румъния, България, Латвия, Литва, Естония и Словения.

Арестович продължи, като каза на Фейгин, че Украйна е "фактически член" на НАТО.

“Въпреки че не сме официално част от НАТО и член 5-и от договора не се отнася до нас, повече от 50 държави в ръководената от САЩ контактна група по отбраната на Украйна обещаха на украинския министър на отбраната Алексей Резников, че „никога, никога“ няма да позволят на Киев да загуби войната” – твърди още Арестович.

“Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин "добави черешката на тортата", добави Арестович, като каза, че "няма съмнение, че ще доведат Украйна до победа".

Съветник на Зеленски често присъстваше по украинските телевизии като понякога разкриваше чувствителна информация, преди тя да може да бъде официално потвърдена, като например загубата на г. Лиман в Донбас миналия месец, както и с бруталната обида по адрес на Хенри Кисинджър и други представители на “Запада”, които призоваха Украйна да сключи мир с Москва.

Превод за "Гласове": Владислав Наков

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Арестович: Победата над Русия ни е обещана | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!