Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Красимир Вълчев: Слушаме приказки за морал от министъра, давал на жената, с която е в емоционална обвързаност, хонорар от 8000 € на месец

Красимир Вълчев

Днес слушаме самозваните и фалшиви борци за справедливост как лошите, статуквото и мафията искат да ги свалят от власт. Явно това ще слушаме и следващите седмици.

Ще го чуваме от най-безскрупулните лъжци и шарлатани, които българският политически живот е имал.

От правителството, конструирано от олигарсите от 90-те, които търсеха и получиха своя реванш чрез него.

От правителството, което измисли и реализира най-бруталната корупционна схема, като инсталира фирмата МЕТ за посредник и оскъпи газа.

От почтените, които конструираха най-роднинско-любовно-приятелското управление, което България е имала.

От министъра, давал на жената, с която е в емоционална обвързаност, хонорар от 8000 € на месец, а в последствие като министър-председател я назначава за подчинена.

От правителството, което подписа най-скандалния меморандум с офшорна фирма за концесия на българската енергетика и излъга поне 4 пъти по този повод (че не е меморандум, че американското посолство го е предложило, че не е с офшорна фирма, че ДАНС проверява).

От вицепремиера Василев, който предложи най-грабителския и нерентабилен проект, този за батериите. За 2 милиарда лева. И направи инвестициите по плана за възстановяване и устойчивост и националната ни позиция по темата Северна Македония заложници на корупционните им интереси, свързани с проекта.

От мнозинството, чието първо решение беше да гласува свръхпечалби за фотоволтаиците и бизнеса на основния си конструктор.

От премиера Кирил Петков, който показа, че може да лъже най-безцеремонно по всички теми без да му мигне окото.

От политиците, които най-безскрупулно заиграха с морални категории и ги използваха за алиби на собствените си неморални действия. И повярваха, че могат да я карат само с най-долно лъжеморализаторстване.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!