Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лена сменя Киро с Бойко, за да го вкара в затвора!

Лена Бориславова готова да стане новата Мата Хари!

Дясната ръка на Кирил Петков може да бъде използвана и за нещо друго. Лена Бориславова е готова да бъде Мата Хари 2, твърди Alarmanews.com.

Според изданието краят на Киро Харварда наближава и сме все по-близо до нови парламентарни избори. На тях обаче ГЕРБ ще си върне първото място и е твърде възможно да направи правителство с премиер Бойко Борисов.

Очевидно Просто Киро отсега иска да се подсигури и да вкара Борисов зад решетките. За целта му трябва нова Мата Хари, а няма коя друга да изпълнява тази роля, освен Лена Бориславова.

Целта е Лена да стане близка с бившия кмет на София и да заснеме злепоставящи го материали, които да му осигурят затвора. Амбициозна цел, но Кирил Петков доказа дотук, че е готов да мине през всекиго, за да постигне целите си.

lena-boiko_600x399

Киро пуска Лена на Бойко

Връзката на Петков с 10 години по-младата Бориславова е обществена тайна. Никой не вярва, че само работят заедно и тя е спрягана за негова любовница.

Действията на съпругата му Линда подсказват същото. Неотдавна тя свали Лена от самолета за Брюксел и не й позволи да замине с мъжа й зад граница.

Премиерът и без това възнамерявал в скоро време да приключи изцяло любовната си афера с Лена, тъй като жена му започнала да му вдига все повече скандали. Затова той удобно ще пусне началника на кабинета “Петков” на Борисов, опитвайки се да го пробие отвътре.

Киро Канадеца отдавна иска да вкара Борисов в затвора, за да го ликвидира тотално от политическия живот на България. Дори го арестува за 24 часа преди няколко месеца.

Сега обаче Петков ще действа по-хитро и ще удари по слабото място на Бойко, а именно жените. Лидерът на ГЕРБ е изключително голям женкар. Неслучайно за 20 години в политиката не представи нито една своя сериозна приятелка.

Единствената известна жена в леглото му е неговата бивша съпруга и майка на дъщеря му. Другата, за която се счита, че е негова тайна любов, е Борислава Йовчева, за която се счита, че е майка на второто му дете, което обаче е незаконно.

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

САБОТАЖ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

ПРЕВЗЕМАНЕ НА МЕДИИТЕ

МАСОВАТА КУЛТУРА КАТО СРЕДСТВО ЗА УПАДЪК

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

 

Източник/ци: Лена сменя Киро с Бойко, за да го вкара в затвора!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!