Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Освен нощувките и храната в хотели по морето държавата вече е платила на над 22 000 украинци и помощ по 375 лв...

Над 22 000 заповеди за отпускане на еднократна помощ от 375 лева са издали социалните служби на украински граждани, около 16 000 вече са получили средствата.

Украински бежанци разказаха колко лошо се живее в Западна Европа, в някои сфери Украйна е дори по-напреднала

Обявените свободни работни места от бизнеса и държавата, както за украинци, така и за българи, са над 30 000.

Кирил Петков обясни, че ако 2 милиона украинци се заселят в България страната ни ще избегне демографската катастрофа... и ще се подмени населението

Към момента започналите работа са над 2400, уточнява Pariteni.bg.

Над 20 000 украинци са консултирани от мобилните групи на Агенцията по заетостта. 10 са проведените трудови борси в градовете с компактно настанен украински граждани, а от понеделник ще заработят 86 мобилно пунктове на бюрата по труда.

Появи се по древен народ от Македонския?! С. Македония къса дипломатически отношения с тях?

"Такива пунктове ще има от понеделник до 3-6 в Бургас, Поморие, Варна, Златни пясъци, Константин и Елена, Каварна, Приморско, Китен и предимно в курортните комплекси, където в момента са настанените украински граждани.

Целта на тези пунктове на място е веднага с идването на украинския гражданин, който желае да започне работа, да му бъде предоставено свободно работно място, да бъде насочен, да бъде дадена координация на работодателите, и, ако те желаят вече, да го наемат", каза директорът на Агенцията по заетостта Смилен Вълов.

Работодатели са заявили 9000 свободни работни места: "75% изразяват готовност от работодателите да наемат веднага украинските граждани".

Това е бизнес предимно в София, Варна, Бургас. Стартират и мерките на държавата за субсидирана заетост.

"Общо във всичките програми, които стартират към момента, над 30 хиляди работни места, субсидирани по един или друг начин е осигурила държавата за българските и за част от украинските граждани, които желаят да работят", посочи още Вълов.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Освен нощувките и храната в хотели по морето държавата вече е платила на над 22 000 украинци и помощ по 375 лв...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!