Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков обясни, че ако 2 милиона украинци се заселят в България страната ни ще избегне демографската катастрофа... и ще се подмени населението?

Кирил Петков цитираме:

" Ако в България заради войната в Украйна се заселят завинаги 2 милиона украинци, то ние определено ще избегнем демографската катастрофа и след няколко години тези днес невръстни деца ще могат да се влеят на пазара на труда. Трябва да мислим и в тази насока, как да приобщим украинците, как да им помогнем да останат тук завинаги, защото в тях виждам спасението за българската държава. 

Войната ни показа, че никой не е застрахован от това Русия да го нападне, самият аз в момента съм под натиск от страна на Русия и лично Путин, които искат да ни свалят от власт, защото виждат, че вече в България има политици, които преди всичко мислят за българският интерес. Това не се харесва на Русия, именно това се случи и в Украйна, където политици като Зеленски ясно казаха, че няма да служат на никой и ще търсят партньорства, само с истински демократични съюзи като този в Европа и този на НАТО. 

Освен нощувките и храната в хотели по морето държавата вече е платила на над 22 000 украинци и помощ по 375 лв...

Украински бежанци разказаха колко лошо се живее в Западна Европа, в някои сфери Украйна е дори по-напреднала

Днес нашите партньори от Украйна имат нужда от помощта ни като нация, затова е добре да мислим и за в бъдеще, защото вече е явно, че войната се проточва и много бежанци няма да има къде да се завърнат, затова да отворим широко вратата наречена България и да ги поканим да се установят завинаги ако искат тук в България, където ще имаме взаимен интерес да работим и живеем заедно като една нация." 

Кирил Петков е направил днес това изказване пред членове на "Продължаваме Промяната" в София на извънредна среща, която сам той е организирал, за да се обсъдят възможностите за украинските бежанци след 31 май в България, денят в който трябва да напуснат хотелите по морето.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Кирил Петков обясни, че ако 2 милиона украинци се заселят в България страната ни ще избегне демографската катастрофа

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!