Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Възраждане": САЩ ни тласкат към военен конфликт, в който нямаме работа – Борисов се включва във войната: ?Милиони? губят живота си в тази война. Ще подкрепим доставка на оръжие за ¿-кр@й н@

"Възраждане": САЩ ни тласкат към военен конфликт, в който нямаме работа

От партия „Възраждане“ определиха визитата в България на министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин като съмнителна. В декларация от парламентарната трибуна председателят на партията Костадин Костадинов попита с какво предстоящата визита  ще помогне за националната сигурност.  

„Очевидно българското правителство не е способно да прозре, че съюзниците ни, така наречените, правят всичко необходимо, за да ни водят към един военен конфликт, в който ние нямаме роля, който се води по източната граница на Алианса и заплашва да превърне България във фронтова линия. Всички виждаме случващото се в ¿-кр@й н@, което макар и едностранчиво представено от американската пропаганда, показва едно безспорно нещо - умират хора и от двете страни. Назначените от САЩ български правителства в продължение на години управляват страната ни така, че предоставят българската земя, блага, живота ни, този на децата ни в ръцете на чужда държава в полза на чужд национален интерес. Дойде време обаче за преосноваване на българската държава. Трябва да се зададе следният въпрос на министъра на отбраната на САЩ и да му се напомни, че на наша територия има четири бази, американски, за които метрополията не плаща наем на колонията. „Възраждане“ поиска правителството да започне постъпления по изтеглянето на чуждите бази, обслужващи чужди национални интереси в България. Припомняме, че никога в историята на България, нашата държава не е позволявала чужди бази на територията си, каквито и да било“, заяви Костадинов.

Борисов: Милиони губят живота си в тази война. Ще подкрепим доставка на оръжие за ¿-кр@й н@

Винаги съм се борил за мир. Но с тази война, в която ?милиони? хора губят живота си, ние нямаме право да не бъдем част от световната демократична общественост. И трябва да приложим абсолютно всички мерки, за да бъде спряна тази война. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време среща с посланика на ¿-кр@й н@ Виталий Москаленко в централата на партията.

Той отбеляза, че ГЕРБ са готови да предложат на управляващите подкрепа по всички теми относно войната в ¿-кр@й н@. 

"ЕС е нашето семейство. А има още по-голямо семейство - световната демократична общественост, която абсолютно осъжда тази война. Искам да знаете, че 59 депутата в парламента ще гласуват "За" - в подкрепа на мерките срещу войната. Ние не можем да гледаме бягащи жени, убити деца, разрушени сгради - за каквито и да е претенции. Няма нищо по-голямо от човешкия живот", заяви Борисов.

Посланик Москаленко отбеляза на свой ред, че агресията на Русия бележи началото на Трета световна война (ако успеят да накарат повече страни да се включат).

"Не искам да съм прав, но обективната истина е такава", заяви още той и допълни, че всички страни, които досега са били встрани от този конфликт, вече трябва "да дефинират решително своята позиция".

Той отправи апел към българската държава и българските депутати:

"Искам да помоля за две жизненоважни неща, които са необходими не само на ¿-кр@ ин ската държава, но и за самото съществуване на ¿-кр@ ин ските граждани, които загиват под терористичните бомбардировки.

Сега е много важно за нас войниците, които се сражават и успешно отразяват нападението на путинско-фашистките орди,


Антифашистите от aзов отразяват нападението на путинско-фашистките орди







да бъде затворено небето над ¿-кр@й н@, тъй като това е най-слабата точка в нашата съпротива. Бихме искали да помолим парламента да приеме едно такова решение за затварянето на въздушната зона. Обръщам се към вас като депутати да инициирате една такава инициатива.

Нанси Пелоси за ¿-кр@й н@ - Видео

Второто важно нещо - това е доставката на въоръжение за нуждите на ¿-кр@ ин ската армия. Става дума за всички видове и форми на въоръжение - каски, бронежилетки, муниции и снаряди. Имам предвид дори авиационна техника - части от самолети, самите самолети.

МО на Русия показа видео с унищожаването на ¿-кр@ ин ска военна техника край Чернигов

Този въпрос нееднократно сме повдигали пред българското правителство и военното ведомство и ще продължим да апелираме за това - за предоставянето на амуниции и въоръжение. Защото е въпрос на живот и смърт за ¿-кр@ ин ската държава, на самото съществуване на ¿-кр@ ин ския народ".

ГРАЖДАНИ НА ¿-кр@й н@ ПОТВЪРЖДАВАТ, че ¿-кр@ ин СКИ СИЛИ стрелят по собствения си народ - Видео

Ако България не помогне сега на ¿-кр@й н@ да защити европейски-атлантическите ценности като достави оръжие и/или влезе във война с Русия, тези ценности могат да се загубят завинаги - Бойко вече изрази пълна подкрепа: "Ние сме на ваше разположение":

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

"Влезе ли в парламента подобно обсъждане, ние ще го подкрепим. Съответно - списък с бронежилетки, каски, каквото е необходимо. На силата трябва да бъде отговорено със сила, за да бъде спряна", заяви смело Борисов.

Треньорът на Бойко Борисов: Изгоних Бойко Борисов от таекуондото – той е страхливец! Имаше два прякора – Прани гащи и Борсука!

"Войната е днес. На думи всички са силни. Но ако господин премиерът поиска подкрепата ни, ще има 59 гласа. Да наричаш войната "инвазия", може да е полезно, когато има мир. Днес е война. Предайте на вашето ръководство, лично на президента з€л€н с₭и, с когото се познаваме много добре, на президента Порошенко - поздрави. Предайте и на кмета Кличко поздрави от госпожа Фандъкова. Ние сме на ваше разположение", отбеляза още Бойко Борисов.

"Петков казва "дрънчи на война". Но тук, за ¿-кр@й н@, трябва да сме много единни, трябва да се даде много ясен сигнал, че сме неразривна част", заяви в заключение Бойко Борисов.

Посланик Москаленко отново настоя за решение за затварянето на въздушното пространство над ¿-кр@й н@.

Генерал Шивиков: Ако НАТО затвори въздушното пространство над ¿-кр@й н@, ще предизвикат трета световна война

"В град М@ри у пол от началото на войната са избити повече от 3000 души от руските окупатори и фашисти.

Борисов: Милиони губят живота си в тази война. Ще подкрепим доставка на оръжие за ¿-кр@й н@

Вече не знаят къде да ги погребват. Ровят ями като братски могили. В Киевска област в Буча 10-годишно дете и 30-годишната му майка са били убити от въздушна атака и погребани в двора на собствения им дом.

¿-кр@ ин ските сили държат 17 деца като заложници в Славянск - Поглед Инфо

Мадлин Олбрайт: Търсенето на несъществуващите оръжия за масово поразяване си струваше смъртта на 500 000 иракски деца

Диляна Гайтанджиева: Пентагона започва биологически експерименти с български войници: документи

Такива примери има стотици хиляди. Аз съм убеден, че рано или късно въздушното пространство на ¿-кр@й н@ ще бъде затворено,

Генерал Шивиков: Ако НАТО затвори въздушното пространство над ¿-кр@й н@, ще предизвикат трета световна война

ще ни бъде предоставено оръжие и от ЕС, и от България включително.

Италия изпраща на Киев оръжия, скрити като хуманитарна помощ

Но още колко живота трябва да бъдат погубени, докато светът - Европа и България в това число не разберат, че трябва да помагат и съдействат срещу цялата тази агресия. И че тази нечовешка атака трябва да бъде превъзмогната и победена", заяви още Москаленко.

БАЙДЪН ЗАБРАВИ КОЙ Е - Видео

Той изказа благодарност на всички, които съдействат на бежанците от ¿-кр@й н@. "Досега знам, че 37 000 ¿-кр@ ин ски граждани се намират тук. През България са преминали около 80 000. Тази цифра не е толкова голяма - в сравнение с Полша - там са преминали 1 милион и 800 хиляди души, 90 хиляди през Унгария. 

Полицай пред Lupa.bg: Варна и Бургас пропищяха от богати ¿-кр@ ин ци (СНИМКИ)

Милионерите Бежанци и Дебилните посрещачи

Бежанците от ¿-кр@й н@ поразиха Европа с простащина

Искам да попитам бежанците от ¿-кр@й н@ – защо не казвате истината на народа ни?

Руската специална операция в ¿-кр@й н@ - удар по Голямото нулиране

Страшният проект на САЩ в ¿-кр@й н@: Мигриращи птици готвени да заразяват със смъртоносни вируси /Видео/

Кеворкян: Фабрики за смърт – Вече изобщо не зачитат интелигентността на публиката

Виктория Нюланд: ¿-кр@й н@ има биолаборатории. Работим да не попаднат в ръцете на руснаците – Русия: Биолабораториите в ¿-кр@й н@ са разработвали прилепите като носители на опасни инфекции

САЩ спешно трият документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в ¿-кр@й н@

Путин наредил на армията да унищожи биологични лаборатории в ¿-кр@й н@, САЩ премахват доказателствата за тяхното съществуване

АМЕРИКАНСКИТЕ БИОЛОГИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ В ¿-кр@й н@ – наистина ли са една от причините за руската "инвазия"?

Какво крие главният епидемиолог на САЩ Антъни Фаучи за изкуствения произход на COVID

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Източник/ци: "Възраждане": САЩ ни тласкат към военен конфликт, в който нямаме работа | Glasove.com

Борисов: Милиони губят живота си в тази война. Ще подкрепим доставка на оръжие за ¿-кр@й н@ | Glasove.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!