АМЕРИКАНСКИТЕ БИОЛОГИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ В ¿-кр@й н@ – наистина ли са една от причините за руската "инвазия"?

No photo description available.
Petar Simeonoff

Прочетете повече за това. И може би ще ви светне една лампа, защо е тази голяма истерия на ЕС, Трюдо, Австралия, групичката Байдън - Хилъри - Обама и т.н., около събитията в ¿-кр@й н@. Има основания да се смята, че Вируса е пуснат именно от ¿-кр@й н@. Статията е от източник от САЩ. Аз само я транслирах на български.....(на видеозаписа са заснети до сграда на разузнаването в Киев група ¿-кр@ ин ски войници изгарят документи.)

Та.... "Тъй като Русия започна да атакува военни обекти в ¿-кр@й н@, има предположения, че биолабораториите на САЩ, създадени в ¿-кр@й н@ за изследвания и отбрана, също са сред мишените. Съединените щати имат няколко такива лаборатории в ¿-кр@й н@ като част от „Програмата за намаляване на биологичните заплахи“.
Социалните медии кипят от дискусии за това как руското правителство, освен че възразява срещу разширяването на НАТО в региона, подчертава безпокойството си, като обвинява Съединените щати, че са създали лаборатории за биологични оръжия близо до границите си.
Според информация, предоставена от правителството на САЩ, програмата на Министерството на отбраната на САЩ за намаляване на биологичните заплахи работи със страните партньори, за да се „противопостави на заплахата на огнища (умишлени, случайни или естествени) на най-опасните инфекциозни заболявания в света."
В ¿-кр@й н@ целта на програмата привидно е официално да обедини и защити патогени и токсини, които са опасни за сигурността, да подкрепи нацията при идентифицирането и докладването на огнища, причинени от опасни патогени, преди те да „представят каквито и да било рискове за стабилността или сигурността“.
През 2019 г. BTRP организира две лаборатории за Службата за защита на потребителите на ¿-кр@й н@ с 2-ро ниво на биобезопасност в Киев и О де с@. Съединените щати не само подкрепят създаването на лаборатории, но и финансират изследователски проекти в ¿-кр@й н@, където ¿-кр@ ин ски и американски учени работят заедно.
През 2021 г., говорейки за неспособността на Световната здравна организация да определи произхода на вируса Covid-19, секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев каза пред кореспондент на Комерсант, че Русия вярва (https://www.newsweek.com/russia-china -nikolai-patrushev-vladimir-putin-biological-weapons-1581896), че САЩ разработват биологични оръжия близо до границите си.
Той каза (https://www.kommersant.ru/doc/4762137): „Обърнете внимание на факта, че все повече и повече нови биологични лаборатории под контрола на Съединените щати растат със скокове и граници в света. И с странно съвпадение – главно на границата на Русия и Китай“. Патрушев добави, че САЩ твърдят, че работят с местни учени за разработване на начини за борба с опасните патогени, но какво се случва вътре в тези стени не е известно.
Цитат: "Казаха ни, че има мирни санитарни станции, работещи в близост до нашите граници, но по някаква причина те са по-скоро като Форт Детрик в Мериленд, където американците работят в областта на военната биология от десетилетия. Между другото, трябва обърнете внимание, че в близките райони се регистрират огнища на болести, които не са характерни за тези региони."
На въпрос дали има предвид, че американците разработват биологични оръжия в тези лаборатории, той каза: „Имаме основателни причини да вярваме, че това е така“ (...) „Не минава ден в централата на Организацията за Забрана на химическите оръжия в Хага, че американците и техните съюзници не излязат с друга глава от антируското химическо досие."
Говорейки за обвиненията срещу Русия в разработването на химическо оръжие, той каза, че няма доказателства, а само предположения.
Руското правителство многократно правеше подобни изявления.
Финансирани от САЩ допълнителни изследвания за "подобряване" на вирусите в лабораторията в Ухан в Китай.
Към днешна дата е установено, че учени от Съединените щати, с финансиране от NIH, са провели проучвания на редица подобни на SARS вируси в лабораторията в Ухан в Китай, за които се смята, че са източник на инфекция с Covid-19. През септември 2021 г. книга разкри, че САЩ са финансирали изследвания на смъртоносни вируси в Ухан, водени от Антъни Фаучи.

Какво крие главният епидемиолог на САЩ Антъни Фаучи за изкуствения произход на COVID

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!