Путин наредил на армията да унищожи биологични лаборатории в ¿-кр@й н@, САЩ премахват доказателствата за тяхното съществуване

Руският президент Владимир Путин нареди на военните си да търсят и унищожават биологични лаборатории на "дълбоката държава" на САЩ, които провеждат свръхсекретни изследвания на зоонози и инфекциозни болести в десетки обекти в ¿-кр@й н@, съобщава френският сайт anguillesousroche.com.

През последните дни лаборатории за биологично оръжие, разположени в ¿-кр@ ин ски градове като Харков, Луганск, Днепропетровск и столицата Киев, наред с други, бяха обект на мишена на руски войски, действащи по пряка заповед на Путин.

Междувременно посолството на САЩ в ¿-кр@й н@ беше хванато да изтрива доказателства за съществуването на биолаборатории в ¿-кр@й н@, докато масовите медии и проверяващите факти започнаха да казват на масите, че биолаборатории не съществуват.

Президентът на ¿-кр@й н@ Владимир з€л€н с₭и каза в петък, че руските сили стрелят по „военни инсталации“, оставяйки анализаторите да спекулират, че този термин може да включва биолаборатории, инсталирани и управлявани от Съединените щати.

Според документи на американското правителство САЩ имат няколко биолаборатории в ¿-кр@й н@. В типичен стил на Пентагона тези биолаборатории се продават като „отбрана“.

Русия от месеци предупреждава Съединените щати да спрат да създават опасни биолаборатории на прага й. Основните медии не отразяват темата днес, но са отразявали новините в миналото.

Преди четири месеца Русия и Китай поискаха от ООН Съединените щати да бъдат „контролирани и ограничени“ в биологичните си възможности.

Русия и Китай обвиниха Съединените щати, че са отговорни за епидемията Covid-19 и се опасяваха, че Съединените щати разполагат с други биологични оръжия, които биха могли да пуснат в света.

Какви са отношенията с ¿-кр@й н@?

Путин призна, че е участвал в "специална военна операция", насочена към демилитаризиране на ¿-кр@й н@. Основните анализатори не разбират възможното значение на това твърдение.

Междувременно посолството на САЩ в ¿-кр@й н@ току-що беше хванато да се опитва да изтрие доказателства за съществуването на управлявани от правителството на САЩ лаборатории за биологично оръжие на ¿-кр@ ин ска земя.

Според фреския сайт, през последните 24 часа посолството на САЩ изтри всички PDF файлове от уебсайта на посолството: https://ua.usembassy.gov/embassy/kyiv/ sections-offices/defense-threat-reduction-office/biological -програма-намаляване-заплахата/.

Интернет детективи обаче архивираха информацията, преди да бъде забравена завинаги.

Въпреки това проницателни интернет детективи архивираха информацията, преди да бъде забравена завинаги. Ето пълния списък с биолаборатории:
https://web.archive.org/web/20170130193016/
https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-kharkiv-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20210511164310/
https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-luhansk-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170221125752/
https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-dnipropetrovsk-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20210506053014/
https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-vinnitsa-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170221125752/
https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-dnipropetrovsk-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170207122550/
https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-kherson-fact-sheet-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170223011502/
https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-ternopil-fact-sheet-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170208032526/
https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-zakarpatska-fact-sheet-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170208032526/
https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-zakarpatska-fact-sheet-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170202040923/
https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-lviv-dl-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170201004446/
https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-lviv-rdvl-eng.pdf

https://web.archive.org/web/20161230143004/
https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-eidss.pdf

https://web.archive.org/web/20210506212717/
https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-pathogen-asset-control.pdf

https://web.archive.org/web/20170207153023/
https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/dtro-dnipropetrovsk-rdvl_eng.pdf

https://web.archive.org/web/20170211022339/
https://photos.state.gov/libraries/ukraine/895/pdf/kiev-ivm-fact-sheet-eng.pdf

Американските служители се опитват да обяснят съществуването на биолабораториите. Робърт Поуп, директор на Кооперативната програма за намаляване на заплахата, 30-годишна програма на Министерството на отбраната, призна, че лабораториите могат да отделят "опасни патогени".

Какво крие главният епидемиолог на САЩ Антъни Фаучи за изкуствения произход на COVID

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

В следващото видео те също така превантивно обвиняват Русия, че разпространява „пропаганда“ за истинската цел на управляваните от САЩ биолаборатории в ¿-кр@й н@.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Путин наредил на армията да унищожи биологични лаборатории в ¿-кр@й н@, САЩ премахват доказателствата за тяхното съществуване - Труд

Путин нареди на армията да унищожи биолабораториите в ¿-кр@й н@, докато САЩ премахват доказателства за съществуването им | Glasove.com

Путин нареди на армията да унищожи биолабораториите в ¿-кр@й н@, докато САЩ премахват доказателства за съществуването им - Поглед Инфо

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!