Страшният проект на САЩ в ¿-кр@й н@: Мигриращи птици готвени да заразяват със смъртоносни вируси /Видео/

Министерството на отбраната на Русия съобщи за правени експерименти с образци на коронавирус в биолабораториите, открити на територията на ¿-кр@й н@.

Както вече е известно руснаците откриха документи, свързани със злокобни действия, които са вършени в биолабораториите в ¿-кр@й н@, захранвани с милиони долари от САЩ.

Руснаците са разкрили и детайлна информация за реализация на САЩ на територията на ¿-кр@й н@ на проект за изследване на пренос на патогени чрез мигриращи птици между ¿-кр@й н@ и Русия и други съседни държави.

Виктория Нюланд: ¿-кр@й н@ има биолаборатории. Работим да не попаднат в ръцете на руснаците – Русия: Биолабораториите в ¿-кр@й н@ са разработвали прилепите като носители на опасни инфекции

Какво крие главният епидемиолог на САЩ Антъни Фаучи за изкуствения произход на COVID

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Според разкритите документи, американската страна е планирала в ¿-кр@й н@ през 2022 г. да въведе по патогените чрез птици, прилепи с последващ преход към изучаването на възможностите за пренасяне на африканска чума и други вируси.

В създадените и финансираните биолаборатории в ¿-кр@й н@, които показват документи, са се провеждали експерименти с образци на коронавируса чрез прилепи.

Всички тези и други финансирани биологични изследвания на Пентагона в ¿-кр@й н@ представляват създаване на механизъм на скрити смъртоносни патогени.

Продължава изследването на разкритата документация от руснаците.

Afera.bg

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: АФЕРА.БГ | СТРАШНИЯТ ПРОЕКТ НА САЩ В ¿-кр@й н@: МИГРИРАЩИ ПТИЦИ ГОТВЕНИ ДА ЗАРАЗЯВАТ СЪС СМЪРТОНОСНИ ВИРУСИ /ВИДЕО/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!