САЩ спешно трият документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в ¿-кр@й н@

Посолството на САЩ в ¿-кр@й н@ премахна от своя уебсайт всичките документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в ¿-кр@й н@. Става дума за мрежа от секретни биолаборатории, управлявани от САЩ. 

Това съобщи ресурсът Strange Sounds с думите: „Нещо подозрително се случва“.

Това е изненадващо, защото по-рано американците упорито отричаха заплахите, които могат да произтечат от ¿-кр@ ин ските BIOWEAPON LAB. Да кажем, че разговорите за тази опасност по традиция се приписват на „руската дезинформация“.

„Но защо се бърза с изтриването на файловете с „прозрачните данни“?“ — пита Strange Sounds. Отговорът е прост: американците се страхуват, че данните за експериментите върху ¿-кр@ ин ските войници могат да попаднат в ръцете на Москва.

Преди ден Нуланд потвърди наличието на биологични лаборатории в ¿-кр@й н@

Един от тези проекти с участието на войниците от Въоръжените сили на ¿-кр@й н@ (ВСУ) се нарича UP-8. Той стартира през 2017 г. и е удължаван няколко пъти до 2020 г., както се вижда от вътрешните документи, които се пресичат с откритите (по-точно вече закритите) файлове.

И така, според програмата UP-8, 4400 здрави войници бяха избрани в Лвов, Харков, О де с@ и Киев. Взети са кръвни проби от 4000 от тях за антитела срещу хантавируси и от 400 за наличието на антитела срещу вируса на кримско-конгоанската хеморагична треска (Crimean–Congo hemorrhagic fever - CCHF). След това върху тях са били извършени тайни медицински процедури.

Българската журналистка Диляна Гайтанджиева стана известна с документите, в които служителите са били инструктирани „да съобщават до 24 часа за тежките инциденти, включително и смъртните случаи“. Ако дори едно от тези жълто-сини „морски свинчета“ попадне в ръцете на руските лекари, „атомната информационна бомба“ ще избухне“.

Руското МО показа заловени документи на военни биолаборатории в ¿-кр@й н@, финансирани от САЩ. 

Според разкритите документи, американската страна е планирала в ¿-кр@й н@ през 2022 г. да въведе по патогените чрез птици, прилепи с последващ преход към изучаването на възможностите за пренасяне на  африканска чума и други вируси. 

В създадените и финансираните биолаборатории в ¿-кр@й н@, които показват документи, са се провеждали експерименти с образци на коронавируса чрез прилепи. 

Всички тези и други финансирани биологични изследвания на Пентагона в ¿-кр@й н@ представляват създаване на механизъм на скрити смъртоносни патогени.

Копия от тези документи са публикувани на сайта dilyana.bg. Естествено, "Зе" и неговият екип отричат тези данни, наричайки ги "руска пропаганда". Но всичко ще се промени, когато фактите са в ръцете на Москва.

„DTRA (Defense Threat Reduction Agency, което се превежда Агенция за намаляване на заплахите от отбраната, а второто й име звучи като Агенцията за бойната подкрепа на Пентагона) е отпуснала $80 млн. за биологични изследвания в ¿-кр@й н@ към 30 юли 2020 г., и според информацията, е получена от Федералният регистър на договорите в САЩ.

В програмата участва американската компания Black & Veatch Special Projects Corp”, пише Гайтанджиева.

Данни за това се намират и в портала Natural News. Според него в лабораторията в Харков около 20 ¿-кр@ ин ски войници са загинали, след като са били изложени на грипоподобно вирусно оръжие, а други 200 са били хоспитализирани.

„В същия град, около година по-късно, 100 души мистериозно се заразиха от холера. И холера, и вирусът на хепатит А са открити в замърсената питейна вода, но доказателствата сочат, че биолабораториите, управлявани от Пентагона в целия район, са били истинската причина“, отбелязва портала Natural News.

Това са само няколко случая сред многото огнища, появили се в ¿-кр@й н@ през тези години. Експертите ги свързват директно с биолабораториите, управлявани от Пентагона.

И ето още един любопитен момент: на 24 февруари потребител с никнейм @WarClandestine в социалната мрежа Twitter предположи, че основната цел на спецоперацията в ¿-кр@й н@ са именно биологичните лаборатории, контролирани от САЩ. Изглежда, че никога не се знае кой и какво пише, особено в интернет сметището, наречено "Twitter". Но всъщност един безобиден акаунт беше незабавно блокиран. Както се казва, на крадеца шапката гори.

И така, Анди Вебер, член на борда на директорите на Асоциацията за контрол на въоръженията и бивш помощник-министър на отбраната за програмите за ядрената, химическата и биологичната отбрана, беше принуден да се оправдае на пред американския портал PolitiFact.


На въпрос за биолабораториите в ¿-кр@й н@, той по-специално отговори:

„По-скоро, това е програма за сътрудничество на Министерството на отбраната на САЩ за намаляването на заплахите и се предоставя техническа подкрепа на ¿-кр@ ин ското министерство на здравеопазването от 2005 г. за подобряването на лабораториите за обществено здраве, чиято мисия е подобна на тази на центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ.

Но какво ни казва? Той приема всички за пълни глупаци! Виждате ли Пентагона да предоставя техническа подкрепа на Министерството на здравеопазването на ¿-кр@й н@? Запитан защо военните, а не цивилните лекари ръководеха тайните биолаборатории, Вебер не намери нищо по-добро от това да изрече следната глупост: „Повече от десетилетие има кампания за дезинформация в съветски стил, насърчаваща подобни лъжи“.

Но какво да кажем за документите, които включват важни подробности за строителството, финансирането и разрешителните за лаборатории за биологични оръжия в ¿-кр@й н@? Въпреки че те са премахнати от сайта на посолството на САЩ в ¿-кр@й н@, те са публикувани от Гайтанджиева.

Фактът, че Държавният департамент се опитва да премахне всичко, свързано с ¿-кр@ ин ските BIOWEAPON LAB в интернет, е доказателство за истинските намерения на американците и техните бандеровски „слуги“ като „Зе“ и неговите сътрудници. Изглежда, че янките не вярват в боеспособността на ВСУ и затова чистят архивите.

И изглежда, че има много за криене. „Тези ¿-кр@ ин ски биолаборатории, са генерирали патогени с потенциал за пандемия, които експлоатират човешката имунна система и са в основата на медицинските измами, небрежности, и смъртните случаи от ваксините и геноцида“, коментира експертът Ланс Джонсън.

За да стане ясно за какво говорим, ще ви информираме, че мрежата от 15 американски биологични лаборатории в ¿-кр@й н@ включва изследователските центрове в О де с@, Виница, Ужгород, Лвов, Киев, Херсон, Тернопол, както и два съмнителни обекта в Харков и Николаев. Много от тези лаборатории са постигнали ниво на биобезопасност, което позволява на учените да експериментират с вируси и бактерии.

Ако се изкажат нещата с истинските им имена, Пентагона (а не Министерството на здравеопазването на САЩ), е в пряко нарушение на Конвенцията на ООН, и произвежда смъртоносни вируси, бактерии и токсини в лабораториите за биологични оръжия, които, наред с другото се намират в ¿-кр@й н@.

(Превод за "Труд" - Павел Павлов)

Какво крие главният епидемиолог на САЩ Антъни Фаучи за изкуствения произход на COVID

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: САЩ спешно трият документи, свързани с програмата BIOWEAPON LAB в ¿-кр@й н@

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!