Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Полицай пред Lupa.bg: Варна и Бургас пропищяха от богати ¿-кр@ ин ци (СНИМКИ)

May be an image of car and text
Facebook
May be an image of car and outdoors
Нещастни и клети бежанци бягат от войната..... - Facebook

Варна и Бургас пропищяха от богати ¿-кр@ ин ци, „бежанци от войната” – здрави и прави мъже със скъпи автомобили и завидни финансови възможности, които обърнаха морските градове с краката нагоре с див шопинг в компанията на киселите си съпруги, съобщи пред Lupa.bg източник от ГД „Национална полиция”.

Незнайно защо баровците, които би трябвало да са на фронта срещу Русия, пилят гуми на баровските си автомобили без винетки след негласна заповед, с която са освободени от купуването на стикерите като извратен вид помощ от страна на България.

„Става дума за млади мъже със скъпи коли, които са се откупили срещу 5000 долара на калпак на границата, за да излягат от военния конфликт”, обясни униформеният пред Lupa.bg.

¿-кр@ ин ци със скъпи автомобили пристигат в България, бедняците воюват срещу Путин

Причината е, че на 25 февруари президентът Володимир з€л€н с₭и подписа указ за обща мобилизация в ¿-кр@й н@. Според документа №69/2022, който ще бъде в сила в продължение на 90 дни, т.е., до края на май, са призовани срочнослужещи и резервисти от всички региони на ¿-кр@й н@.

Отделно от това за всички мъже между 18 и 60-годишна възраст влезе в сила забрана за напускане на страната. Информацията бе съобщена от граничния контрол на ¿-кр@й н@. Мярката се въвежда, за да се гарантира отбраната на страната и ще продължи да действа до края на военното положение.

„В този смисъл единственият начин млади и здрави мъже да се измъкнат от ¿-кр@й н@ е подкупът. Така пристигнаха във Варна и си живеят живота, докато народът на ¿-кр@й н@ е подложен на руските атаки”, не скри гнева си полицейският източник на Lupa.bg.

В МВР са наясно, че бегълците, маскирани като бежанци, едва ли са професори, лекари и учители. По-скоро са представители на сенчестите структури в ¿-кр@й н@, които са много силни дори в САЩ.

„Най-унизителното е, че у нас има негласно разпореждане ¿-кр@ ин ците да не бъдат санкционирани за нищо, да не бъдат глобявани, да паркират безплатно където си поискат, да управляват колите си без винетки”, разкри още полицаят.

По последна информация от 24 февруари до днес, 15 март, през всички гранични пунктове в България са влезли над 81 000 ¿-кр@ ин ски граждани, съобщиха от "Гранична полиция".

От тях към момента на територията на нашата страна са останали около 38 000 ¿-кр@ ин ци, но статистиката мълчи колко от тях са мъже на възраст за мобилизация.

До днес пред служители на ГД „Гранична полиция" са подадени 267 молби за закрила от влизащи у нас граждани на ¿-кр@й н@. Молбите са изпратени в Държавната агенция за бежанците.

Милионерите Бежанци и Дебилните посрещачи

Бежанците от ¿-кр@й н@ поразиха Европа с простащина

Искам да попитам бежанците от ¿-кр@й н@ – защо не казвате истината на народа ни?

Източник/ци: Полицай пред Lupa.bg: Варна и Бургас пропищяха от богати ¿-кр@ ин ци (СНИМКИ) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!