Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Нека Западът се опита да ни победи на бойното поле... Все още не сме започнали нищо сериозно“: Путин с най-яростното предупреждение след инвазията

image

Ако западните страни искат да победят Русия, нека да опитат да го направят. Това заяви руският президент Владимир Путин по време на заседание с ръководителите на парламентарните групи в долната камара на руския парламент, предава Франс прес.

Това е широко разглеждано като една от най-яростните речи и предизвикателства, отправени към западните поддръжници на Украйна, откакто той разреши инвазията на 24 февруари. Путин каза, че „Западът иска да се бори с нас до последния украинец“ – което той нарече трагедия за украинския народ, преди да добави „Изглежда, че се насочва в тази посока“, и след това предупреди света, че Русия „ като цяло все още не е започнал нищо сериозно."

"Днес чуваме, че те искат да ни победят на бойното поле. Е, какво можете да кажете тук? Нека опитат", каза Путин в пряко предизвикателство към САЩ и НАТО, макар и без да ги назовава конкретно.

"Let West Try To Defeat Us On Battlefield... We Haven't Started Anything Seriously Yet": Putin In Fiercest Warning Since Invasion | ZeroHedge

"Днес ние чуваме, че те искат да ни победят на бойното поле. Какво да кажа на това? Нека опитат!", заяви Путин.

После той добави, че Русия все още не е започнала сериозните неща в Украйна, където от края на февруари тя води голяма военна офанзива, допълва БТА. 

"Всеки трябва да знае, че ние все още не сме започнали сериозните неща в Украйна. В същото време ние не отказваме преговори за мир. Но онези, които ги отказват, трябва да знаят, че колкото по-дълго те ги отказват, толкова по-трудно ще им бъде да преговарят с нас", предупреди руският президент. 

"Това ще е трагедия за украинския народ, но по всичко личи, че се върви натам", заяви той. 

Путин обвини Запада, че от десетилетия води агресивна политика срещу страната му.

"Те вече загубиха със самото начало на нашата специална военна операция. Защото нейното начало означава начало на кардинално скъсване със световния ред по американски образец. Това е начало на прехода от либералния глобалистки американски егоцентризъм към наистина многополюсен свят." - закани се Путин.

Пред депутати от Държавната дума Путин каза още, че намесата на Москва в Украйна бележела преминаването към "многополюсен свят". 

"Ако този същият Запад е искал конфликт, чрез който да се премине към нов етап в борбата с Русия, към нов етап на сдържане на нашата страна, тогава можем да кажем, че донякъде успя. И войната беше отприщена, и санкции бяха въведени. При нормални условия би било трудно да се направи това. Но това, на което искам да обърна внимание е, че те трябва да разбират, че вече са загубили от самото начало на специалната ни операция, защото нейното начало означава и начало на радикален край на световния ред по американски", подчерта руският президент.

"Русия се "подготвя за най-лошото" по отношение на транспортните връзки с Калининград на фона на санкциите, наложени от ЕС", предаде ДПА, позовавайки се на изказване на говорителя на Кремъл.

"Провеждат се разговори по различни канали с цел освобождаване на товарния транзит през Литва", заяви Дмитрий Песков пред информационна агенция "Интерфакс". "Разбира се ние се надяваме на най-доброто, но се подготвяме за най-лошото", добави той.

Литва блокира транзита на всички стоки, подлежащи на санкции от ЕС, които бяха наложени в отговор на руската инвазия в Украйна. Сред засегнатите товари са луксозните стоки и стоманата, които заедно представляват по-голямата част от транспортираните стоки. На пътници все още е позволено да пътуват през територията на Литва.

Ръководителката на руския Федерален съвет Валентина Матвиенко определи действията на Литва като безумие и предупреди, че ако не бъде намерено решение, Русия ще реагира. Матвиенко нарече западните санкции срещу Русия противозаконни. "Но въвеждането на санкции върху транзита от една част на Русия до друга част на Русия, това е най-крайната проява на безумие, което не е позволено в международните отношения", каза тя. Матвиенко не даде подробности за контрамерките, които Русия би могла да предприеме.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Източник/ци: "Let West Try To Defeat Us On Battlefield... We Haven't Started Anything Seriously Yet": Putin In Fiercest Warning Since Invasion | ZeroHedge

Путин: Ако западните страни искат да победят Русия, нека да опитат да го направят.!

Путин предизвика западните страни да опитат да победят Русия на бойното поле - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!