Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Асен Василев шашна цяла Европа. Искат го в правителствата на Германия и Великобритания


Искат го в правителствата на Германия и Великобритания да ги учи на европейски ценности?

Знаете ли колко време му трябва на финансовия министър Асен Василев да “прочете” екселска таблица със стройни редове от цифри? Точно две минути! За толкова той е успял да ги осмисли и да е готов с анализа. Както и да го облече в категорична словесна форма, пише 24 часа.

Същото остро око и максимална концентрация вицепремиерът притежава и за текстове без цифри. “За секунди хваща граматически грешки колкото и дълги да са текстовете”, разказват от екипа му. 

В умението му бързо да анализира вече са убедени повечето депутати от бюджетната комисия в парламента, както и хората, с които работи във финансовото министерство. Защото са били преки свидетели на мълниеносните му реакции по време на маратоните за последните два бюджета. А продължителността на обсъжданията бе наистина впечатляваща – по 12-14 часа няколко поредни дни.

Поне видимо човекът, който управлява държавните финанси в момента, никога не изглежда разколебан, притеснен или уплашен.

Справка – една от последните му реплики по отношение не на кого да е, а към човека, който, поне формално, отвори вратата на политиката пред Асен Василев – президента Румен Радев. Когато той “захапа” правителството заради напрегнатия спор да отпуснем ли военна помощ на Украйна и означава ли това участие във войната, Василев без колебание отсече: “Позицията, която президентът Радев изрази, че давайки оръжие на Украйна, ние продължаваме войната, е позорна. Защото в нея имплицитно стои разбирането, че Русия ще победи в този конфликт. Аз смятам, че Украйна ще победи и ние трябва да ѝ помогнем да го направи”. 

Анализатори и наблюдатели побързаха да определят тези думи като “бунт срещу политическия родител”. Дали този бунт ще доведе до развод, или просто е поредното категорично изказано мнение, присъщо на Василев, предстои да видим. Във всеки случай точно оценката му сложи началото на цяла серия от “реплики” и “дуплики”, която някои дори определиха като политическа криза.

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Асен Василев шашна цяла Европа. Искат го в правителствата на Германия и Великобритания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!