Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Кире, руските „шпиони“ знаят по-добре български от теб и са живели в България повече от теб!“

Кирил Петков е живял по-малко в България от някои от изгонените руснаци!

Сред изгонените 70 руснаци има хора, които са прекарали голяма част от живота си тук. Такъв е случаят например с Владимир Александрович Климанов, който е генерал консул на Руската федерация през последните 12 години, а е в България от 18 години.

Това разкри публицистът и преводач Мажд Алгафари. Той написа в социалната мрежа, че този човек е прекарал една трета от живота си в България и знае отлично български. В това отношение бие отвсякъде Кирил Петков, когото нарича „гад мръсна“ и който е напуснал България на 13-годишна възраст, а освен това нерядко прави грешки в българския си говор.

Алгафари изобщо не е съгласен тези 70 руски граждани да бъдат изхвърлени от страната ни, защото няма никакви доказателства срещу тях. Той е на мнение, че това се прави целенасочено от НАТО, за да ни скара с Русия, а Просто Киро е само инструмент в техните ръце.

kiril-petkov4_600x380

Кирил Петков е по-малко българин от изгонен руски дипломат

„Дори Русия да нападне България, нито един българин няма да воюва срещу Русия, нито един българин няма да воюва за НАТО. Защото това ще е война на НАТО, а не наша война“, категоричен е Алгафари.

Той е на мнение, че президентът Румен Радев ще спре всички наченки на война и ще вразуми политическите кръгове, че не бива да се дразни Русия.

Мажд взе отношение и относно изявлението на Лена Бориславова, че известни личности у нас получавали по 4000 лв. на месец, за да осъществяват руска пропаганда. Той определи това твърдение като лъжа, защото според него по-вероятно е именно Лена и хората около нея да получават пари, но от Америка.

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: "Кире, гад мръсна, руските "шпиони" знаят по-добре български от теб и са живели в България повече от теб!"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!