Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев “нокаутира” Кирил Петков: Смешник, който лази в краката на Макрон!

Румен Радев не одобрява прибързаното решение за свалянето на ветото на Северна Македония!

Сваленото вето и неговата цена

Президентът Румен Радев не може да приеме за нормално, че премиерът Кирил Петков не е приел неговото предложение за вписването на българите в конституцията на РСМ, а прие същото предложение, но идващо от френския президент Еманюел Макрон, писа Offnews.bg.

“Заседанието на КСНС продължи 5 часа, в които аз настоявах българите да се впишат в конституцията на Република Северна Македония, но Кирил Петков и неговите министри отхвърлиха това, което приеха вчера, когато то дойде от президента на Франция Макрон” – заяви ген. Радев пред репортери днес.

За него това поведение на българския премиер и целия му екип като цяло е слугинско и поставя бъдещите правителства на България в смешно положение, защото вече всички спорове с македонците ще бъдат безплодни.

Румен Радев отвърна на Киро Канадеца

Според държавния глава НС е поставило България в унизителна позиция, защото няма черно на бяло нищо, с което да се гарантира, че учебниците в РСМ и музеите ще бъдат променени. Само промяна в конституцията не е достатъчна, категоричен е Радев, за когото това е само първата стъпка към свалянето на ветото.

Бившият летец коментира и интервюто на Кирил Петков за британския вестник “Гардиън”, в което нападна жестоко президента, обявявайки, че ще върне руската зависимост в страната ни.

“Това интервю се оказа много важно, защото в него премиерът в оставка призна, че се изнася оръжие за Украйна. Какво ще спирам аз, ако не се изнася нищо? Това е удар по Корнелия Нинова, която отговаряше по тези въпроси”, каза Румен Радев.

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Румен Радев "нокаутира" Кирил Петков: Смешник, който лази в краката на Макрон!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!