Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев срина Албания: Да си мерят приказките, и тях няма да пуснем в ЕС!

Румен Радев набързо се разправи и с Албания!

Негодуванията в Албания

Албанският премиер Еди Рама успя да ядоса българския президент Румен Радев. Той заяви публично, че България е виновна, че Албания не може да започне преговори за влизането в ЕС, писа Offnews.bg.

Причината за негодуванията в Албания е, че страната е сложена в пакет с Република Северна Македония и двете страни ще влязат или не в ЕС заедно, поотделно не могат. България обаче е сложила вето върху РСМ и това пречи и на албанците.

Албания официално поиска да бъде разделена от РСМ, но ЕС отхвърли молбата й. Така пред страната остава само една възможност – България да оттегли ветото си, но това няма изгледи да се случи.

Румен Радев срина Еди Рама

„Скоро няма да влезем в ЕС и вината за това е на България. Разочаровани сме, защото с нищо не сме отговорни за това вето, а българската страна се инати без големи основания“, каза Рама.

Това обаче е успяло да ядоса Румен Радев, който е сред основните фигури, които не свалят ветото. Той няма нищо против Албания, но не може да се съгласи с премиера й.

„Албанците винаги са били наши приятели, но не мога да потъпча българското достойнство, за да им угодя. България е суверенна държава и сама взима решенията си, като се съобразява само с националния си интерес. Трябва да си мерят приказките в Албания, защото това е чувствителна тема за нас“, категоричен е ген. Радев.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Румен Радев срина Албания: Да си мерят приказките, и тях няма да пуснем в ЕС!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!