Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лили Игнатова: ЕС и САЩ ли ще говорят за хуманизъм?! Руснаци лекуват украинските пленници!

Лили Игнатова

Голямата Лили Игнатова не крие, че е русофил и се гордее с това!

Златното момиче и гордост за България Лили Игнатова не крие позицията... Нещо повече – тя открито заявява, че не може и ден повече да търпи лицемерието и фалшивата „съпричастност“ на Запада. Същият този Запад, който уж се бори против фашизма, а се държи по същия начин с всички руски граждани.

Лили Игнатова е потресена от световната несправедливост и лицемерие

„ЕС и САЩ ли ще ни говорят за човещина, за хуманизъм?! Те, които всеки ден, с лека ръка, отказват лечение на болни хора, на деца, само защото са руснаци. Те, които отрекоха таланти на литературата, на музиката, на балета, на спорта – само, защото са се родили на руска земя и имат руска кръв. Те ще ни учат на смирение и обич към ближния…

Знаят ли същите, че докато се бият в гърдите какви са радетели за справедливост, руски военни, лекари и сестри се грижат и лично лекуват украински пленници. При това го правят тихо, без да тръбят и без да търсят похвали и ордени за постъпките си.

Защото тези хора действат по един закон и това е Законът за човещината и милосърдието. И го правят независимо от това дали ще бъдат сочени с пръст, дали ще изгубят живота си и дали ще бъдат наказани. Защото са хора. В това е „малката“ разлика между Русия и Запада“, коментира Лили Игнатова.

И добавя, че за „лошите“ руснаци, всеки човешки живот е ценен и от значение. За разлика от уж демократичния, хуманен свят, който първо гледа националността ти и тогава решава дали да ти помогне и как да се държи с теб.

„Всичко, което напоследък прави ЕС, ме навежда на мисълта, че западняците са станали досущ като родните Нане и Вуте. И онази поговорка, че не сакам на мен да ми е добре, сакам на Нане да му е зле.

Това правят по отношение на наказанията си към Русия и точно това показва колко огромен е проблемът на Европа. Който, за голямо съжаление, се отразява и все повече ще се отразява на обикновените и невинни хора“, гневи се Лили Игнатова.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Фотоархив на комунистическите зверства

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Лили Игнатова: ЕС и САЩ ли ще говорят за хуманизъм?! Руснаци лекуват украинските пленници! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!