Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Светът не се движи по политическа логика, а по Божествен план

Николай Марков

Светът не се движи по политическа логика, а по Божествен план.

Ако конфликта между РФ и Украйна беше само между тях, щеше отдавна да е решен. Проблемът е, че не е между тези два субекта! Което означава, че са замесени и други държави в него, повечето от които откровено лъжат своите граждани за своята отдалеченост от военната сцена. Но те са близо, много близо до куршумите и бомбите! Зеленски продължава да се държи като шута на века в едно с всички европейски лидери, предвождани от обърканата американска администрация. Следствие на тази продължаваща неадекватност се завърза гордиев възел, които подлежи само на разсичане.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
От България продължават да се изнасят стотици тонове боеприпаси и оръжия дневно при това вече съвсем официално. Някои прогресивни анализаторски кръгове в Израел и ЕС успяха да убедят собствените си правителства да ограничат въвличането си в скрита и явна война срещу Русия /скритата война е още по-опасна!/. Това повлия много положително върху фактическата страна на военния конфликт, а така също и на дългосрочните стратегии за мир в Европа.

КОЙ ЛЪЖЕ? Украинската NEXTA: Украйна е получила 14 самолета Су-25 от България! МО: България не е предоставяла изтребители Су-25 на Украйна

За съжаление както у нас, така и в много други държави все още се предприемат грешни политически решения, а те задълбочават и изострят кризата.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
НАТО и ЕС са пред разпад не защото са лоши организации, а защото имат лоши организатори!!! Повечето от тези политически организатори са всеизвестни престъпници, които все още се крият от закона. Оправдават престъпленията си с глобалното затопляне, кромид, а сега и войната в Украйна, но и техния ред ще дойде. В такава една международна среда шепа съветници и уважавани експерти-анализатори пробиват историческото време и стигат отвъд видимте хоризонти. Търсят решения за живота и бъдещето на милиарди хора, които са живи погребани от днешния световен политически елит.
Европейските лидери се опитват да използват тази война за сплотяване на иначе разпадналия се ЕС. Клуб на богатите държави, който съдържа в себе си само фалирали икономики, каквито са германската, френската, италианската, испанската и прочее. Дългови икономики, които се издържат единствено чрез външни заеми! Запомнете това. В противен случай вие ще сте един от милионите прецакани камилчета, които ще вярват, че са в ръцете на добър стопанин докато не разберат, че са сами в пустинята. Всеки в този разлагащ се ЕС е сам, до доказване на противното! А такова доказателство няма.
Новият световен ред чука на вратата ни! И изглежда като голяма бяла мечка.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно-дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!