Шофьор на камион попиля Кирил Петков: Виж какво прави Орбан, как защитава унгарците... Ти да не си на заплата при...

Наш шофьор на камион направи интересно сравнение за цените на горивата. 

Мъжът е бил в Унгария, където се налага да зареди гориво.

Той установява, че литърът ще му излезе приблизително 2.40 лв., нещо което не се е случвало скоро у нас. Дори тенденцията е за ново повишаване. Шофьорът обаче разказа и за уловка.

Ето каква е тя:

„Ето един интересен пример от Унгария:

Спираш на Шел бензиностанция и гледаш цената 478 форинта за литър ( горе долу 2,40 лева ), това обаче важи само за граждани на Унгария. Решаваш да заредиш щото нали у нас е 3,25 лева/литър, уви цената за всеки който не е гражданин на Унгария в 662 форинта някъде към 3,40 лева, но когато я заплатиш с карта се превръща в 3,95 за литър и при това можеш да заредиш само 100 литра за камион.

Украинските политици продължават да правят бизнес с Русия, но обвиняват целият свят, че подпомагали руската армия. От днес Украйна спира транзита на руски газ за Европа

След 76 дена война Азовците рязко намаляха в Украйна! Във Фейсбук България вече не се виждат украински знамена...

Изключвам всички мерки които Орбан предприе за да защити интересите на свойте граждани. Киро (щото ти не си моя Премиер) и няма да се обърна уважително към теб, Киро знаеш ли кога Унгария влиза в ЕС? 01.05.2004 г и е приета в Шенгенското пространство през 2007 г. – 3 години по късно, ние сме в ЕС от 2007 г и 15 години по-късно не ни искат в Шенген. 

Имам още един въпрос: Унгарците по тъпи ли са от нас, по-малко европейци ли са от нас, че те не налагат санкции на руския газ и петрол? Средната работна заплата в Унгария е 1111 € ( 2165 лв горе долу ) и дизела е 2,40 за литър, чул ли си Орбан да отиде в Украина? Чул ли си Унгария да даде коридор за оръжия, камо ли да събере парламента си да гласува за това. 

Виждате ли защо Виктор Орбан е на власт 4-ти мандат. 

„Аз вчера минах с леката кола през Унгария и заредих, платих с виза карта и няма проблем. Проверих си сметката, 1,25 излиза литъра,“ пише друг шофьор.

„Това, защита на своите граждани ли е, или дискриминация към чужденците?,“ пита техен колега.

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Източник/ци: Шофьор на камион попиля Кирил Петков: Виж какво прави Орбан, как защитава унгарците.. Ти да не си на заплата при Зеленски

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!