Следвайте "Буднаера" в Телеграм

След 76 дена война Азовците рязко намаляха в Украйна! Във Фейсбук България вече не се виждат украински знамена...

На 76 ден от войната в Украйна се забелязват две неща, първото е че военната операция на Русия за прочистване на нацитата от "Азов" явно върви успешно, защото все по-малко украинци се определят като такива в "Телеграм" каналите си. В началото на войната преди 76 дена хиляди украинци не криеха, че подкрепят полка "Азов" днес те са десетки и все по-трудно е да откриеш новини от тях. 

В България и особено във Фейсбук, след призива на премиера Кирил Петков всеки да дари една заплата за Украйна се забелязва странно явление хилядите украински знаменца от профилите на българите изчезнаха, явно призива на премиера отврати и най -върлите привърженици на Украйна.

И не на последно място трябва да отбележим и факта, че войната в Украйна върви точно според плана на Русия и Путин въпреки съпротивата на НАТО и много от страните членки на ЕС, Русия не хвърля бомби върху цивилното население, а действа само в региони и то в точно определени региони в които на 100% са сигурни, че са се базирали нацита от "Азов". 

Операцията по денафикация от самото начало цели прочистване на Украйна от нацисти и националисти въоръжени и подкрепяни от САЩ, които от 2014 година тероризират всички в Украйна, които не споделят украинският език и култура.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Източник/ци: След 76 дена война Азовците рязко намаляха в Украйна! Във Фейсбук България вече не се виждат украински знамена....

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!