Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Не Русия, а именно Запада ни спря газа, а сега същия този Запад ни заявява, че ще ни доставя газ, но на по-висока цена!

May be an image of 1 person

Димитър Байрактаров

Пропагандата отново се опитва да внушава лъжите на Запада и да ги превръща в удобна „истина“. Не Русия, а именно Запада ни спря газа, а сега същия този Запад ни заявява, че ще ни доставя газ, но на по-висока цена! Това според тях се нарича цивилизовано поведение, тъй като всеки, който не е съгласен с този нагъл грабеж, го наричат нецивилизован или още путинист, путиняк и т.н.

May be an image of one or more people and text
Facebook

Всъщност, редно е да припомня, че напрактика Запада ограби от Русия над 300 милиарда долара, които им задържа в западните си банки. Тези пари бяха от платен износ на газ и петрол! Русия бе принудена да вземе предпазни мерки и да обезпечи плащанията за износа на газ и петрол. И го направи. А „цивилизования“ Запад сега или ще остане без гази петрол, или ще остане с пръст в уста и без газ и петрол, но най-вероятно ще останат само с пръст в г*з, тъй като големите вносители на газ и петрол от Русия вече заявиха готовност да си плащат в рубли, а някои дори вече го правят и разбраха, че няма нищо страшно!

Плащаш в рубли и получаваш газ и петрол! Всичко останало е приказки за наивници!

Stoyan Tonchev

Промяната е стартирала. България спира да купува природен газ от "Газпром" и започва да купува по-скъп природен газ от структури и проксита на... "Газпром"!

Stoyan Tonchev

Просто племе сме! Докато не направим Кирчо, Кокорчо и компания милиардери, няма да се успокоим. То се е видяло.

Как пък при толкова много капацитети, енергийни експерти и путинофоби във Фейсбук, никой от тях не се разрови, за да обясни ясно на българите, че пак ще потребяват руски газ, но на много по-висока цена през посредници? 30-40% отгоре!

И това ли е прекратяването на енергийната зависимост на България от Русия?

Наливайте кинти в джобовете на харвардските измамници, Сашо Кеша и приятелите им комисионери! Българският народ плаща сметката, защото хем е много богат, хем е много умен, хем не обичат да го лъжат!

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!