Следвайте "Буднаера" в Телеграм

bTV показа как поредна нощ се товарят оръжия за Украйна на летище „София“! Нинова този път мълчи!

Малко преди 22 ч. снощи районът на летище София три камиона с извънгабаритен товар минават по Ботевградско шосе. Час по-късно те са на перона на летището, близо до украинския АН-124, съобщава БТВ.

В полунощ камионите качват завития с брезент извънгабаритен товар на борда. Електрокари започват да качват зелени сандъци на самолета.

Около 7 ч. сутринта, след като е натоварен, украинския самолет напуска София, за да кацне в Жешов, Полша. Летище, което се намира само на 78 км от границата с Украйна.

Запитана министъра на икономиката Корнелия Нинова възможно ли е да оказваме военна помощ на Украйна през Полша, преди гласуването в парламента. Тя отговори, че не е възможно и това не се прави.

Вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев обяви, че България директно не изпраща оръжия към Украйна. Той обяви още, че не се изнася пряко за Украйна и не е възможно това да става зад гърба му.

„Все пак имайте предвид, че в тази комисия, която разрешава търговията, участват военното разузнаване, външното министерство, вътрешно министерство, Министерство на отбраната и накрая Министерство на икономиката. Всички тези служби да не знаят и да се прави нещо нелегално – категорично не“, коментира Нинова.

В рамките на 3 дни това е вторият АН-124 у нас.

Запитани днес Министерския съвет, както и министерствата на икономката и транспорта, какъв е товарът. На този етап отговор не е получен.

Товарните самолети, кацащи у нас в последни дни, са съветско производство на украинската компания „Антонов“.  Това е държавна компания за транспорт на свръхтежки товари или военна техника.

Самолетът е с внушителни размери – отстъпва единствено на най-големия товарен самолет в света – АН-225 Мрия, или „мечта“ в превод от украински, който бе разрушен при боевете край Киев.

При проверка на БТВ около 17 ч. днес един от двата товарни самолета каца и в Бургас, отново с начална точка летище Жешов, Полша.

Летище Жешов се превърна в едно от най-натоварените от началото на войната в Украйна. 

 БТВ
БТВ

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: bTV показа как поредна нощ се товарят оръжия за Украйна на летище „София“! Нинова този път мълчи!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!