Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стефан Янев директно: Петков не се интересува от българите, обслужват се чужди интереси!

Стефан Янев

Ген. Стефан Янев се изказа директно за управлението на Кирил Петков!

Управлението на Кирил Петков не се интересува от хората, от гражданите, не му пука за живота им. Това директно заяви бившият военен министър ген. Стефан Янев, който бе и премиер в служебния кабинет на Румен Радев.

Ген. Стефан Янев заяви истината в прав текст

Днес Янев каза в интервю, че това е най-големият проблем пред обществото ни и той не тръгва от управлението на Петков, датира от десетилетия.

„Истината е, че между партиите и гражданите зее огромна, огромна пропаст, която става все по-трудно преодолима. Партиите се обръщат към хората единствено преди избори и тогава са готови и майчиното си мляко да обещаят – целта им е ясна.

Веднъж постигнат ли я, доберат ли се до място в управлението и изпадат в пълна амнезия. Тогава единственото, което ги вълнува, е как да напълнят собствения си джоб, как да „оправят“ собствения си живот и ако може, животът на родата. Това е един адски кръг, от който ако не се измъкнем, ще стане страшно“, заяви Стефан Янев.

Той порица остро кабинета затова, че не показва грам загриженост, камо ли реални действия относно страшната инфлация, която от ден на ден расте. Не се вълнува от рекордните цени, довели българина до отчаяние, не се вълнува от срива на икономиката, интересува го само Украйна.

„Когато на първо място не поставяш родния интерес, интересът на държавата ти, нещата са ясни. Просто обслужваш старателно нечии чужди интереси“, заяви Стефан Янев.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Стефан Янев директно: Петков не се интересува от българите, обслужват се чужди интереси! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!