Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Източник от най-високо ниво: Имаме газ само за май, купете си бойлери

Вчера редица български компании получиха писма от газоснабдителите си за прекъсване на подаването. В същото време правителството уверява, че имаме достатъчно синьо гориво за месеци напред. Каква е истината? 

„Реално разполагаме с достатъчно количество газ поне за топлофикациите само за месец май. По-нататък разчитаме, че наистина ще приключи в срок през юни работата по интерконетктора с Гърция, но не е ясно коя точно ще бъде датата, а също дали той веднага може да влезе в експлоатация и какъв точно обем синьо гориво ще може да осигуряваме допълнително по него”, коментира пред 19 минути източник от най-високо ниво в администрацията, който директно е зает с темата, а не му я преразказват. 

Попитахме от името на гражданите на София, които разчитат да получават централно топла вода – 1 млн. души в над 400 000 домакинства, означава ли това, че който няма наличен, е добре да си купи бойлер, източникът ни посъветва: „Определено”. 

Важен е и въпросът с цената на газа. Вицепремиерът Асен Василев обяви очаквания, че неруското синьо гориво ще ни струва 20% по-скъпо, но специалистите прогнозират поне 30%. Това автоматично означава нов скок на котировките на парното, което без друго вече неколкократно, на големи подскоци, увеличи цената си през последната година. 

Пламен Валентинов

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Имаме газ само за май, купете си бойлери: Източник от най-високо ниво | Новини | Новини от България и Света | 19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!