Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Асен Василев призна, че изнасяме оръжие за Украйна! Скочи и на превозвачите

Вицепремиерът Асен Василев неволно призна на пресконференцията на партията му Продължаваме промяната, че действително България изнася оръжия за Украйна, но не под формата на дарения.

А ПП ще гласува „за“ тях, когато темата стигне до пленарната зала на НС. Решението за това е било взето на първото заседание на изпълнителния съвет на формацията, все още нерегистрирана от съда.

Партията за първи път обявява позицията си по темата. Тя е подкрепена от ИТН и ДБ. Четвъртият коалиционен партньор – БСП, е твърдо против предоставянето на оръжия за Киев.

А признанието на Василев се случи в контекста на отговора му за туроператорите, които се вдигнаха на бунт заради украинските бежанци и пречките пред руските туристи. Василев обясни, че след като България е била поставена в списъка на Москва като вражеска страна, няма защо да се чакат руски туристи у нас:

„Защо сме в този списък, питайте Москва! Като това се случи много преди да започнем да изнасяме оръжия…“, каза Василев, с което разкри и уж строго пазената от коалиционната му партньорка Корнелия Нинова тайна, че ВМЗ-Сопот товари със самолети за Полша, а от там – за Украйна, свое производство.

Иначе Василев каза: „Имаме си украински (туристи – б.р.)“.

И скастри протестиращите днес превозвачи, че всъщност искали да не плащат тол такси. „Ще плащат“, отсече той.

Нечувано зло! Държавна машина за убийства + Центрове за отнемане на органи + Избрани за елиминиране = Над 1.5 милиона убити!

Комунизъм 2.1: Принудително преразпределение на собствеността под формата на “Голямото нулиране”

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Асен Василев призна, че изнасяме оръжие за Украйна! Скочи и на превозвачите - Новинар Онлайн

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!