Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Какво крият политиците от посещението на ¿-кр@ ин ския министър в България? ₭ул € б@ остава у нас, докато не получи...

May be an image of 1 person

Димитър Байрактаров

Какво крият политиците от посещението на ¿-кр@ ин ския министър в България? На всички е ясно вече, че управниците ни изнасят оръжие за ¿-кр@й н@.

US оръжието, изпратено в ¿-кр@й н@, изчезва в "черна дупка": Източници от разузнаването пред CNN

На ¿-кр@ ин ския министър му е пределно ясно, че с българското оръжие ¿-кр@й н@ няма да победи Русия! Защо тогава ¿-кр@й н@ неистово желае да получи оръжие от България? В отговорът на този въпрос се крие жестоката истина! ¿-кр@й н@ иска официално изявление от България, че и доставяме оръжие. Този акт на официализиране е необходим, за да бъдем въвлечени в конфликта и да ни превърнат в мишена. Тогава вече спокойно може да започне стрелбата и провокацията, която да отключи намесата на НАТО.

₭ул € б@ остава у нас, докато не получи отговор за оръжията

Министърът на външните работи на ¿-кр@й н@ Дмитро ₭ул € б@, който е на безпрецедентно дълго за дипломатическия протокол посещение в България - 3 дни, ще остане у нас, докато не получи ясен отговор - ще предостави ли страната ни или не въоръжение. 

Това потвърди на въпрос на News.bg ₭ул € б@, който присъства на откриването на изложба в Народното събрание, посветена на войната в ¿-кр@й н@. /News.bg

Какво се крие в подземията на "∀ зов стал" и от какви разкрития се страхува Западът? Ки €₣ настоява за хуманитарен коридор за обсаденото в "∀ зов стал"

Нужна е слаба натовска държава, която уж ще е нападната от Русия, за да се включи НАТО и да стане мазало. Сега се сетете защо Ристьо от ДБ така неистово настоява да се вземе такова решение и защо ГЕРБ се активираха по темата. Не че Кирил и неговото ПП са на противното мнение, но ги е страх този път наистина да не събудят заспалия народ!

Дмитро ₭ул € б@: Хора у мир ат, докато траят дискусиите ви за военна помощ – Кристалина: Помощта за ¿-кр@й н@ трябва да бъде безвъзмездна, а не заеми

Богомил Бонев към ₭ул € б@: Искаш военна помощ за ¿-кр@й н@ – ами прибери си бежанците!

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!