Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти – Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

/Поглед.инфо/ Членът на Камарата на представителите от Джорджия Марджъри Тейлър Грийн в поредица от туитове осъди лицемерието на американските власти по ¿-кр@ ин ския въпрос. Потребителите на форума на Reddit не можаха да повярват на очите си: Политик с крайнодясна репутация разобличава ли нацистите?! Ето какво каза тя:

1) „Демократите заклеймяват републиканците, президента Тръмп и неговите поддръжници като нацисти от 2015 г. насам. Но те финансират истински нацисти още от администрацията на Обама/Байдън. Финансирането на ¿-кр@ ин ските неонацисти спря едва при Тръмп."

2)" Демократите не само финансират ¿-кр@ ин ските неонацисти. От 2014 г. САЩ и ¿-кр@й н@ бяха единствените, които последователно гласуваха против резолюцията на ООН за борба с разпространението на нацизма в Европа и света година след година."

3) "Миналата седмица Конгресът одобри 13,6 милиарда долара смъртоносна помощ за ¿-кр@й н@. Въпросът е: колко още пари на американските данъкоплатци ще се озоват в ръцете на ¿-кр@ ин ските неонацисти?"

4) "Освен това НАТО снабдява неонацистите в ¿-кр@й н@ с мощни оръжия и ги учи как да ги използват."

Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти

/Поглед.инфо/ Американските, британските и канадските военни са обучавали неонацисти в ¿-кр@й н@, които по-късно ефективно завзеха властта в републиката, каза бившият офицер от разузнаването на морската пехота на САЩ Скот Ритър.

Ритер каза в интервю с журналиста Джордж Галоуей, че чужди части са посетили ¿-кр@й н@, за да създадат националистически отряди в западната част на страната. Впоследствие тези хора свалиха легитимния президент и започнаха да провеждат насилствена политика, съобщава РИА Новости .

ВИДЕО: https://twitter.com/i/status/1503136574791368707

Тяхното влияние стана толкова сериозно, че неонацистите дори заплашиха бившия държавен глава Петро Порошенко, който беше готов да признае специалния статут на Донбас през 2015 г. Подобна съдба сполетя и настоящия президент на ¿-кр@й н@ Владимир з€л€н с₭и.

„з€л€н с₭и се позиционира като президент, който ще донесе мир. Той дойде до демаркационната линия, разговаря с батальон „aзов“, каза им да сложат оръжие и те просто го изритаха оттам с думите „млъкнете, иначе ще го получите“, каза Ритер.

Бившият офицер от разузнаването подчерта, че националните батальони не са били разформировани чрез арести или ликвидация на членовете им: те са станали част от ¿-кр@ ин ските войски, а сега техните представители са „навсякъде“.

„Най-неудобното във всичко това е, че британски, американски и канадски войници пътуваха до ¿-кр@й н@, за да обучават тези неонацистки формирования, първото от които беше aзов. Ние обучавахме нацистите“, обобщи той.

Според електронната енциклопедия на Wikipedia , Уилям Скот Ритър-младши е американски военен анализатор, инспектор по оръжията на ООН в Ирак (1991-1998). След това той става критик на външната политика на САЩ в Близкия изток. Преди инвазията в Ирак през март 2003 г., Ритър заяви, че Ирак не разполага със значителни оръжия за масово унищожение (ОМУ), като според The New York Times се превърна в „най-гласовия и правдоподобен скептик на твърдението на администрацията на Буш, че Хюсеин крие оръжия за масово унищожение." 

По-рано бяха публикувани доказателства, че Киев подготвя атака в Донбас.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Американска конгресменка: САЩ и НАТО финансират ¿-кр@ ин ски нацисти - Поглед Инфо

Американски военен анализатор: САЩ и Великобритания обучаваха ¿-кр@ ин ски нацисти - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!