Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Богомил Бонев към ₭ул € б@: Искаш военна помощ за ¿-кр@й н@ – ами прибери си бежанците!

Богомил Бонев

Богомил Бонев скочи директно срещу министър ₭ул € б@!

Екс вътрешният министър Богомил Бонев с типичната си директност и прямота скочи бесен срещу външния ¿-кр@ ин ски министър Дмитро ₭ул € б@. Знаем, че ₭ул € б@ е в България от дни и май забрави да си тръгне, докато не получи това, което иска. А именно военна помощ и оръжия от страната ни, което обаче директно ни вкарва във война с ₱усия и оставя родината ни без защита (то ние оръжия за нас нямаме, та какво ще дават)…

Богомил Бонев скочи без притеснение на ₭ул € б@

„Не може постоянно да сте по средата. Избирайте – с нас ли сте, или против нас, защото ако не ни дадете оръжия, значи искате войната“, изцепи се ₭ул € б@, на което самата Корнелия Нинова не издържа и отвърна остро: „Не! Точно, защото не даваме оръжия, сме за мира!“, отсече тя.

Богомил Бонев обаче бе далеч по-прям и показа ясно на ₭ул € б@, че може да си разиграва кончето само на своя територия, не и на наша. И в нашата държава той е господин Никой, за да раздава заповеди.

„₭ул € б@ искал военна помощ за ¿-кр@й н@. Ами защо не си хване под мишничка всички ¿-кр@ ин ски дезертьори, които се пишат бежанци и се домъкнаха тук с тежкарските си джипове, без да си плащат сметките?! Та те вече са повече от цялата ни армия и полицията. Да си ги взима и да ги води да си вардят страната!“, заяви Богомил Бонев.

След което посъветва ₭ул € б@ да се насочи към някои други глупави държави и незабавно да си обира крушите от България, защото наглостта му стана прекалена и няма кой да я търпи дълго.

ПОТРЕСАВАЩО! ¿-кр@ ин ският посланик затвори хотела си в Бургас за… ¿-кр@ ин ски бежанци

В Бургаско пропищяха: Наглостта на ¿-кр@ ин ските бежанци мина всякакви граници! Това вече е прекалено!

¿-кр@ ин ските бежанци и с безплатни здравни осигуровки, за 700 000 българи – НЯМА!

1200 лв. за месец на бежанец и 430 лв. на пенсионер с 40 г. трудов стаж?!

Милионерите Бежанци и Дебилните посрещачи

Полицай: Варна и Бургас пропищяха от богати ¿-кр@ ин ци (СНИМКИ)

Бежанците от ¿-кр@й н@ поразиха Европа с простащина

Искам да попитам бежанците от ¿-кр@й н@ – защо не казвате истината на народа ни?

Източник/ци: Богомил Богомил Бонев към ₭ул € б@: Искаш военна помощ за ¿-кр@й н@ – ами прибери си бежанците! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!