Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Плевнелиев се хвърли като бомба: Правителството лъже, даваме оръжие на ¿-кр@й н@ и това е правилното действие

"Индиректно доставяме оръжие за ¿-кр@й н@". Тази бомба хвърли в предаването „Денят на живо“ по "Нова Нюз" Росен Плевнелиев, президент на Република България в периода 2012-2017 г.

„Управляващите не са честни към българския народ от гледна точка на доставката на оръжие, защото според мен индиректно тя се случва. Поне да го кажат в прав текст, бих се радвал да бъдат почтени. Доставяме оръжие на ¿-кр@й н@ и това е правилното действие. Излезте, кажете го. Според мен се случва индиректно чрез финансирането през ЕС и вероятно през „Кинтекс“, добави той.

"Имам притеснение защо американският министър на отбраната не се срещна с Радев. Тази среща е отказана от президента. Въпросът е защо", попита Плевнелиев.

Според него управляващата коалиция е най-лошо скроената някога. „Невъзможна коалиция, поставена на изключително нестабилната основа на омразата към ГЕРБ и Бойко Борисов. От самото начало тази коалиция беше много погрешно скроена. Тази четворна коалиция не може да стъпи и на малкия пръст на Тройната коалиция, която имаше добра комуникация с медиите и хората“, коментира Плевнелиев.

По думите му предсрочни избори със сигурност ще има, като по-скоро популистките, според него, партии - „Продължаваме промяната“ и „Има такъв народ“, ще развалят коалицията.

„Системните партии – БСП и „Демократична България“, ще се опитат да го добутат до местните избори догодина. Когато популистките партии – ПП и ИТН усетят, че това се случва, имат интерес да бутнат коалицията преди това. Те печелят единствено когато има извънредни избори и те не са 2 в 1“, посочи той.

Неговото мнение е, че качването на премиера Кирил Петков на ТИР е пример за популизъм.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Путин за културата на „събуждане“ - казва, че страната му я е преживяла и това е довело до десетилетия на тирания

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Ето как САЩ осъществиха Великата октомврийска социалистическа революция и наложиха комунизма на света: Червената симфония (революцията под рентген) 

Nikolay Barekov: Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Сатанист разкри КОЙ е създателят на комунизма, каква е неговата крайна цел и кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни

Еврейската болшевишка революция и руският комунизъм

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Плевнелиев хвърли бомба: Правителството лъже, даваме оръжие на ¿-кр@й н@ - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!