Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Собственик на пленения кораб „Царевна“ е лидер от партията на Киро! Държали насила моряците там – Областният управител на Варна: Докажете, че корабът "Царевна" е на баща ми, или ще ви съдя

“Ние не сме убедени, че българското правителство направи всичко необходимо тези заложници на войната в ¿-кр@й н@ да бъдат освободени още преди време. Това коментираха днес на нарочен брифинг във Варна депутати от партията на Борисов . 

Според Бранимир Балачев , българското правителство не е предприело абсолютно никакви действия по въпроса, а причината за това е, че “областният координатор на вече създадената ПП на “Промяната” е собственик на кораба  „Царевна“, заедно с Рубин Коцев и областния управител Благомир Коцев, който е негов син”.

“Безспорно е установено, че всъщност собственик на кораба е Рубин Коцев, а мениджър е местния координатор на ПП Николай Стефанов”, добави той.

Хората на Борисов разкритикуваха действията на правителството , със съмнението ,че моряците от “Царевна” не са изтеглени по-рано, за да се спаси корабът. 

Областният управител на Варна: Докажете, че корабът "Царевна" е на баща ми, или ще ви съдя

Снимка и видео фейсбук, Нова Варна

Политическият скандал във Варна, свързан със собствеността на кораба "Царевна", става още по-голям. 

Областният управител на Варна Благомир Коцев публикува в социалните мрежи видео изявление, с което отговаря на нападките на Бранимир Балачев, депутат от ГЕРБ, че корабът “Царевна”, който повече от 50 дни не може да напусне обсъденото пристанище Мариупол, е собственост на Рубин Коцев, баща на гуверньора.

“Пресконференцията не е случайна. Тя е във връзка с въпроси, които зададох на кмета Иван Портних. Попитах защо синята и зелена зона в града се коментират в контекста на бюджета и кое налага тегленето на кредит от 15 млн. лв. за нейното разширяване”, казва Коцев, пише 24chasa.bg.

Писмото, на което Коцев още очаква отговор, е изпратено още миналата седмица. Според областния управител на брифинга по-рано днес са казани лъжи, а именно, че корабът “Царевна” е собственост на Рубин Коцев, баща на Благомир Коцев.

Това е откровенна лъжа и е лесно проверимо в търговския регистър, заяви областният управител. Семейството ми отдавна не е в корабния бизнес, доколкото знам Николай Стефанов извършва единствено менингова дейност. Тези нападки целят да се отклони вниманието от бюджета на Варна, който предстои да бъде гласуван, от заемите, които общината трябва да вземе за разширяване на синя и зелена зона, което според мен е нелогично, при положение че те сами би трябвало да финансират своето разширение, допълни областният управител.

Коцев призова Бранимир Балачев да докаже или опровергае своите твърдения в рамките на една седмица. "Ако това не се случи ще заведа дело, за да защитя доброто си име", заяви в заключение той. 

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Добротата може да промени съдбата, жестокостта поканва бедствия

Минала карма и настоящи заболявания

Как Фалун Дафа превръща бандит в честен човек

Нравствеността е най-доброто лекарство и рецепта за решаване на всички болести и бедствия

Чудеса за подобряване на духа и тялото

Връзката между здравето и морала

Където има повече добри хора, има по-малко бедствия

Как германски младеж елиминира пристрастяването си към видео игрите

Източник/ци: Собственик на пленения кораб „Царевна“ е лидер от партията на Киро! Държали насила моряците там

Petel.bg - новини - Областният управител на Варна: Докажете, че корабът "Царевна" е на баща ми, или ще ви съдя

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!